American Airlines udskyder igen: Boeing 737MAX flyver først i august

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter flere udsættelser siger American Airlines nu, at de forventer at have Boeing 737MAX tilbage i luften i august.

Ingen vil tale om 737MAX. Hverken producenten (Boeing) eller de luftfartsselskaber, der har denne flytype i flåden. Undtagelsen er American Airlines, som med jævne mellemrum udsender pressemeddelelser med meget specifikke datoer for, hvornår flyet vil være i luften igen. Den seneste opdatering fra flyselskabet siger, at fra 18. august 2020 vil 737MAX være tilbage ved lufthavnenes gates for at tage imod passagerer.

Dette er dog langt fra første gang, American Airlines kommer med en bestemt dato for hvornår 737MAX er klar til at lette med passagerer. Der er al grund til at være skeptisk over for, om den nye dato er mere realistisk end dem, der tidligere blev angivet. Faktisk har virksomheden foretaget sådanne opdateringer en gang om måneden i de seneste måneder. Hver gang er datoen flyttet med yderligere en eller to måneder. Den forrige opdatering kom i januar, da flyet forventedes at være i luften igen fra 4. juni 2020. I december sidste år var datoen 7. april 2020 og i november var 5. marts 2020. Derfor er det måske ikke usandsynligt, at vi om cirka en måned får en ny opdatering med en ny dato, der liggere længere ude i fremtiden.

Vil du flyve med 737MAX?

Der vil selvfølgelig være mange passagerer, der vil være skeptiske over for at flyve med 737MAX. Sandsynligvis vil Boeing i sidste ende være i stand til at lægge problemerne bag sig, men der er ingen tvivl om, at flyproducentens omdømme er væsentligt svækket. Når det er sagt, er der sandsynligvis mange rejsende, der er ligeglade med hvilket fly, de stiger ind i. Bare de kommer billigst muligt frem til den ønskede destination.

Norwegian er et af selskaberne som må finde erstatningsfly for sine 737MAX. Foto: Norwegian

De flyselskaber, der har denne type fly i flåden, håber naturligvis at flyene snart kommer tilbage i luften. På samme tid ved vi, at mange af vores læsere måske ikke er klar til at vende tilbage til at flyve med Boeing 737MAX med det samme.

Er du klar til at stige ind i en Boeing 737MAX? Du kan følge diskussionen på vores forum.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Martin Damm Laupstad og bragt på vores norske søsterside www.insideflyer.no.

Forsidefoto: American AirlinesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *