Delta Air Lines takker ansatte med special bemaling af fly

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som følge af et godt økonomisk resultat for 2019, udbetaler Delta som del af en overskudsdeling USD 1,6 miliarder til sine ansatte.

Ud over den kontante anderkendelse, så har flyselskabet også fået malet et Airbus 321-fly med en særlig dedikation til selskabets ansatte. Et team hos Delta TechOps i Atlanta har brugt mere end en uge på, at fuldende hilsnen på flyet.

90.000 navne på et flyskrog

Turen i maler hallen betyder, at der nu flyver et Delta fly rundt med samtlige 90.000 ansattes navne på skroget. Bogstaverne som danner ordene Thank You er sammensat af de ansattes navne. Delta´s CEO, Ed Bastian udtaler i forbindelse med afsløringen af flyet:

Delta ville ikke være noget uden vores 90.000 ansatte verden over. De fortjener al mulig tak for vores succes og vi er stolte over, at anderkende deres ekstraordinære arbejde med en udbetaling på USD 1,6 milliarder – hvilket for øvrigt er sjette år i træk, at Delta deler mere end USD 1 milliard af overskudet med vores ansatte.

Fotokredit: Delta Air Lines.

Som det fremgår af flyets næse er dedikationen ret beset møntet på både Delta´s ansatte samt selskabets passagerer. Uden passagerer, intet flyselskab.

Kilde og fotokredit: Delta Air Lines.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *