Nye Elite fordele for medlemmer af Virgin Flying Club og Air France/KLM

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

D. 13 februar 2020 trådte de nye elitefordele i kraft for medlemmer Virgin Atlantic Flying Club samt Air France/KLM Flying Blue. De nye fordele stammer fra samarbejde mellem Virgin Atlantic, Delta Air Lines, Air France og KLM, der blev annonceret tilbage i slutningen af 2019.

Nu er det hele endelig på plads og her på insideflyer.dk, har vi samlet alle detajlerne om de nye fordele.

For medlemmer af Flying Club (Guld og sølv)

Flying Club-medlemmer vil i højere grad drage fordele af det nye partnerskab, da det åbner op for flere fordele, når man flyver med Air France eller KLM inden for Europa, Afrika og Asien, hvor Virgin’s eget rutenetværk ikke flyver.

Guldmedlemmer vil få adgang til enhver Air France, KLM, Skyteam eller tredjepartsstyret lounge, når de flyver med Air France eller KLM. Desuden kan de drage fordel af SkyPriority, der giver prioritet indtjekning, håndtering af bagage, sikkerhed og boarding. Guldmedlemmer kan også medbringe en ekstra taske/kuffert. Selv når du køber den billigste Light-billet på Air France / KLM, gælder reglen om ekstra bagage stadig.

Flying Club Silver-medlemmer modtager dog begrænsede fordele ved check ind samt bagage.

For Flying blue medlemmer

For medlemmer af Flying Blue der rejser med Virgin Atlantic-drevne flyvninger, kan også se frem til en forbedret oplevelse.

For medlemmer af Flying Blue Gold og Platinum er adgang til lounge en attraktiv fordel. Disse passagerer vil få adgang til Virgin’s egne lounges eller partnerlounges. Denne fordel er dog IKKE tilgængelig i hverken London Heathrows terminal 3, Johannesburg, Manchester, Las Vegas, Trinidad & Tobago, Barbados og Saint Lucia.

I LHR T3 kan passagerer i stedet bruge The Qantas Lounge.

Det er en skam, at Flying Blue-medlemmer udelukkes fra flagship loungen i Heathrow. Dog er der afgang til de andre lounges i Gatwick, New York, Los Angeles osv.

Virgin Atlantic’s ‘Clubhouse’ Lounge I New York JFK lufthavn

Udover lounge adgang har Gold- og Platinum-medlemmer også priority check ind, boarding, bagagehåndtering samt fast track og mulighed for at medbringe en ekstra kuffert.

Som sølvmedlem har man også priority check-ind samt priotet bag-drop og boarding.

Disse fordele gælder globalt på alle Virgin Atlantic-flyvninger.

Optjening af mileage

Som en del af det nye partnerskab, kan medlemmer nu tjene og indløse miles hos flyselskaber. Flying Blue-medlemmer kan tjene en bestemt procentdel af den afstand, der er fløjet baseret på bookingklassen.

Dette gælder kun for VS-markedsførte flyvninger, der drives af Virgin, Delta, Air France eller KLM. Hvis der bookes en AF- eller KL-codeshare, afhænger de tjente miles af billetprisen. At tjene XP er som sædvanligt baseret på den rejste zone.

For Virgin’s Flying Club-medlemmer er indtjeningsordningen for KLM følgende:

Og for Air France:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *