Anmeldelse: Crowne Plaza London Heathrow

Crowne Plaza London Heathrow

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Sidste år tog Sander de Jonge fra vores søsterside Insideflyer.nl på ferie i Californien. Her følger hans beretning med blandt andet business class flyvninger med American Airlines fra London til Los Angeles, en håndfuld hoteller og ikke mindst besøg af et antal fantastiske national parker. I denne artikel er han nået til London hvor han overnatter på Crowne Plaza London Heathrow.

 • Introduktion: Ferie i Californien
 • Via Oslo til London, Economy med KLM og BA
 • Anmeldelse: Crowne Plaza London Heathrow (denne artikel)
 • Anmeldelse: Business Class American Airlines – London – Los Angeles
 • Rejsebrev: komme sig i Courtyard LAX og videre til Sequoia
 • Rejsebrev: fantastisk Sequoia Park
 • Rejsebrev: Yosemite National Park
 • Rejsebrev: Redwood National Park
 • Anmeldelse: Intercontinental San Francisco
 • Anmeldelse: Intercontinental Monterey
 • Anmeldelse: Marriott Los Angeles Airport Hotel

Introduktion

Hoteller omkring London er temmelige dyre. Jeg tvivlede mellem Renaissance London Heathrow (som skulle have flotte udsigter på landingsbanen) eller Crowne Plaza. Det endte med den lidt billigere Crowne Plaza. Jeg reserverede et Club Room værelse, som giver adgang til loungen. Det giver også morgenmad (i loungen) og en lille drink i loungen om aftenen er altid rart.

Efter vi hentede vores kufferter fra båndet i terminal 5, arrangerede jeg transport gennem Uber. Jeg kan godt lide Uber og hvis det er tilgængeligt i den by jeg er i, bruger jeg det hele tiden. Eftersom vi havde en del kufferter med brugte jeg UberEXEC. Det er kun lidt dyre end en normal Uber, men billgere end UberLUXE. Efter få minutter kom der en Mercedes E-klasse til os. Tilsyneladende havde vores indiske chauffør næsten haft et uheld lige før, fordi hans britiske kollega skældte ham huden fuld mens vi stod og kiggede på, inklusiv et antal racistiske bemærkninger. Temmelig ubehøvlet i mine øjne. Da jeg efterfølgende spurgte vores chauffør, svarede han at det ikke var så slemt. “No problem, det er en af mine gode venner”. Godt så 😉. Trafikken er ret tungt, men efter godt et kvarter ankommer vi til Crowne Plaza. Jeg takker chaufføren mange gange og giver ham en bedømmelse på 5 stjerner.

UberEXEC Mercedes E klasse
Mercedes E klasse gennem UberEXEC. En fin måde at køre til ens hotel

Velkomst og check in

Crowne Plaza London Heathrow
Crowne Plaza London Heathrow

Efter vi går ind er det med det samme vores tur til check in. Medarbejderen der hjælper os er omringet af to andre medarbejdere. Jeg er slet ikke imponeret af check in processen. Selvom det overhovedet ikke er travlt, tager damen sig ikke tid til at hjælpe os. Det kan være på grund af nerverne (hun bliver tilsyneladende oplært) men hun rabler standard listen af på no-time, så hurtig at det meste flyver forbi mit hovede. Jeg forstår godt at det er et lufthavnshotel, men så hurtig behøver det nu heller ikke at være.

Crowne Plaza London Heathrow
Crowne Plaza London Heathrow – Check in

Fordi damen taler så hurtig at jeg næsten ikke forstår noget, tager jeg det hele bare for givet. Der er et antal bagagevogne i lobbyen, men ingen tilbyder at hjælpe os.

Det er et sandt lufthavnshotel og er meget stort. Det er enormt travlt, også fordi der er en slags “plads” med nogle barer og restauranter. Elevatoren tager os til Club Floor etagen, hvor vores værelse er. Efter en endeløs (og jeg mener virkelig endeløs) gang, når vi til vores værelse.

Crowne Plaza London Heathrow
Crowne Plaza London Heathrow – den endeløse gang til vores værelse

Deluxe Club Værelse

Et Deluxe værelse på Crowne Plaza London Heathrow er ret stor. Især for et lufthavnshotel kan jeg slet ikke klage over størrelsen. Værelset gav dog et forældet indtryk. Normalt kan jeg godt lide en lidt klassisk stil på et hotel, men her ligende mere “bare gammelt”. Sengen er fantastisk! Jeg har sjældent sovet så godt som på dette hotelseng.

Crowne Plaza London Heathrow
Crowne Plaza London Heathrow – Deluxe værelse

Værelset havde også et stort skrivebord, som er rart hvis man vil lave lidt arbejde. Det eneste der så også ville være rart, var en virkende wifi opkobling. Desværre var det ikke tilfældet under vores besøg.

Crowne Plaza London Heathrow
Crowne Plaza London Heathrow – skrivebord

Man kunne også se på kaffe- og tefaciliteterne at værelset var lidt ældre. Nu om dagen har de fleste Club værelser hos Crowne Plaza en Nespresso maskine, men her var der bare en vandkoger og pulverkaffe. Ikke noget problem for os i øvrigt, bare en observation. Der var også vand og en fyldt minibar.

Crowne Plaza London Heathrow
Crowne Plaza London Heathrow – Kaffe og te

Badeværelset var i modsætning til værelse rimelig lille, men fint nok til os. Badeværelset er forsynet med de sædvanlige toiletartikler fra Crowne Plaza.

Crowne Plaza London Heathrow
Crowne Plaza London Heathrow – Et ret lille badeværelse

Club Lounge

Klokken i London er i mellemtiden blevet omkring kvart i syv, og vi kunne godt spise noget. Derfor gik vi til Club Loungen, men der var ikke noget tilbage. Baren var i mellemtiden åbnet, men der var ikke noget snacks at spise. Loungen var ellers ikke ret specielt og afgav et dateret indtryk.

Crowne Plaza London Heathrow
Crowne Plaza London Heathrow – Indgang til Club Lounge

I nogle Club Lounger er det muligt at få bragt mad op fra restauranter. Det var ikke tilfældet her, så vi gik til en af hotellets restauranter. Vi gik på den indiske restaurant og maden var udmærkedet. Servicen var noget chaotisk, men der var egentlig også OK.

Omkring kl. 21 var vi færdige med at spise og gik tilbage til Club Lounge for at få noget at drikke. Og du kan nok allerede fornemme hvad der skete: baren var lukket! Loungen er åbnet til kl. 22, men kl. 21 lukker de for udskænkning af alkohol. Og jeg forstår også hvorfor: rundt omkring sidder store grupper med bordene fyldt med drikkevarer. De har altså lige inden fyldt lageret op så de stille og roligt kan holde ud til klokken ti.

Crowne Plaza London Heathrow
Crowne Plaza London Heathrow – Club Lounge

Selvfølgeligt var jeg lidt irriteret over overstående, for i princippet har jeg ikke brugt mit Club værelse til noget. Efter jeg spurgte, hentede damen alligevel to øl fra køleskabet, hvilket var meget sødt af hende.

Dagen efter kunne vi spise morgenmad i loungen. Mange andre hoteller tilbyder også mulighed for at spise i restauranten, men ikke her. Morgenmadsudvalg er ret begrænset. I mit tilfælde kunne det også være ligemeget, eftersom vi snart kunne bestille à la carte morgenmad i British Airways First Class lounge.

Crowne Plaza London Heathrow
Crowne Plaza London Heathrow – Morgenmad i lounge

Check out

Efter vi har drukket et par kopper kaffe i loungen beslutter vi at forlade hotellet. Ved check out bliver vi spurgt om alt har været som vi havde forventet. Front office medarbejderen tager sig tydeligvis bedre tid til check ud end damen i går. Jeg antyder at jeg synes det hele var lidt “rimelig”. Med hensyn til wifi sagde jeg at jeg synes det ikke må kunne lade sig gøre. Medarbejderen beklagede og skrev det ned. Jeg blev positivt overrasket da jeg få timer senere fik en email fra hotellets Guest Relations Manager. Han skrev at han havde hørt om det ikke-virkende wifi og overførte som undskyldning 5000 IHG point til min konto. Jeg må sige at det var meget god stil!

Konklusion

Crowne Plaza London Heathrow var “rimelig” efter min mening. Det er selvfølgeligt et massivt hotel og det kan mærkes. Derudover er hotellet visse steder lettere dateret. Sengen er fantastisk, væggene er lydisoleret og der er nok restauranter og barer at vælge i mellem. Men med den pris de tager, ville jeg nok hellere have taget på Renaissance hotellet. Jeg er alt i alt tilfreds, men forventer ikke at vende tilbage foreløbig.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Sander de Jonge fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Proaktiv opfølgning fra Guest Relations Manager efterfølgende
- Stor, rummelig værelse
- Fantastisk seng

Cons

- Wifi virkede ikke
- Club Lounge gav ved dette ophold ikke mange/ingen fordele
- Lettere daterede værelser
- Dateret Club Lounge

Stjerner

Værelse

Faciliteter

Lokation

Værdi

Generel Vurdering

Konklusion

Crowne Plaza London Heathrow var "rimelig" efter min mening. Det er selvfølgeligt et massivt hotel og det kan mærkes. Derudover er hotellet visse steder lettere dateret. Sengen er fantastisk, væggene er lydisoleret og der er nok restauranter og barer at vælge i mellem. Men med den pris de tager, ville jeg nok hellere have taget på Renaissance hotellet. Jeg er alt i alt tilfreds, men forventer ikke at vende tilbage foreløbig.

3.3

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *