Anmeldelse: Eventyr Lounge i Københavns Lufthavn

View fra Eventyr Lounge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har i forbindelse med en tidlig eftermiddagsflyvning endnu engang testet Eventyr Lounge i Københavns Lufthavn for at se, om de holder standarden.

På Eventyr Loungens hjemmeside reklameres med ” We have state-of-the-art kitchens providing quality food and drink options”, så med en del lounge erfaring i bagagen gennem 35 år, var vi noget forventningsfulde inden besøget, som fandt sted omkring frokosttid fra 11:00 til 12:40.

Eventyr Lounge CPH
Eventyr Lounge i Københavns Lufthavn. Lidt stiligt, men mørkt design. Foto: John Christensen

Loungen

Loungen, som ligger på 3. sal, til højre i finger C efter paskontrollen (non-Schengen), kommer man op til enten via trapper eller med en underdimensioneret elevator, hvor der ofte dannes kø. Der er gratis adgang for flere flyselskabers Business class passagerer, men der er også adgang for alle andre rejsende mod betaling af kr. 250,- ved indgangen. Dette beløb er relativt højt sammenlignet med, hvad der betales for besøg i andre lounges, men som sagt, så var forventningerne høje.

Loungen er indrettet i Skandinavisk design stil, lidt mørk og trist, men dette kompenseres der for især for fly-entusiaster med et 180 grader flot view over lufthavnsområdet og banerne. Der er i loungen rigelig med strømstik til opladning af telefoner mm. inden rejsen. Desuden er der gratis wi-fi med kode, selvom CPH jo ellers har gratis wi-fi overalt.

Eventyr Lounge CPH
Flot view fra Købehavn Lufthavns Eventyr Lounge. Foto: John Christensen

Mad og drikke

Der serveres en udmærkede hvid- og rødvin, som tappes af haner, direkte fra flasker i tempererede skabe. Herudover er der et mindre udvalgt af spiritus til ”gør-det-selv” drinks, øl og forskellige vand/sodavand.

Maden floppede desværre under vort besøg. Den var på trods af tidspunktet lidt morgenmadsagtigt med forskellige typer brød, lidt ost og afskåret halal-pålæg, hvilket naturligvis er godt tænkt, da der er en del mellemøstlige selskaber med afgang fra finger C. Endvidere var der som eneste varme ret lasagne, som havde stået alt for længe, så længe at pastapladerne var nærmest opløste og ikke i nærheden af ”al dente”, som de burde være. Til gengæld var smagen OK, men så heller ikke mere.

Erfaringsmæssigt ved vi, at det er svært med varme retter, men så må man til den pris, der betales, selvom det ikke er politisk korrekt, lave lidt madspild, dvs. at der må sættes en ny portion frem noget oftere eller man må producere i mindre fade.

Da vi ankom kl. 11:00, var der kun få gæster, men da vi forlod loungen kl. 12:40, var den stort set fyldt op.

Loungens niveau er nok en ”my” over SAS Business lounge (inden renovering), men en hel del under SAS Gold lounge og mange andre betalingslounges, vi har besøgt i tiden løb.

Overblik

Pros

+ Udmærkede vine
+ God plads (da vi kom)
+ Pæne toiletter
+ Masser af strømudtag
+ Udsigt over lufthavnsområdet

Cons

- Ringe udvalg af madvarer
- Langsom afrydning
- Mørk og trist indretning

Mad og Drikke

Faciliteter

Plads

Komfort

Generel Vurdering

Konklusion

Baseret alene på mad og drikke var besøget ikke kr. 250 værd. Vi følte loungen mørk og trist, men i modsætning til selve transithallen, var der her en behagelig ro og en flot udsigt. Vi vil naturligvis igen prøve Eventyr Lounge på et andet tidspunkt på dagen for at se, om dette skulle gøre en forskel.

3.4

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *