Anmeldelse: Hilton Prague

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Under en tur til Tjekkiet på en uge i begyndelsen af oktober tilbragte jeg en enkel nat på Hilton Prague. Læs alt om min oplevelse af hotellet her.

På internettet havde jeg læst mange gode historier om dette hotel, så jeg besluttede at vælge netop dette Hilton hotel. Hilton Prague ligger i den nordlige del af byen og er let tilgængeligt både i bil og med offentlig transport.

Check in

Jeg ankom til hotellet omkring klokken 4 om eftermiddagen. Umiddelbart blev jeg overrasket over hotellets smukke lobby. Atriumet mindede mig om Hilton Amsterdam Schiphol Lufthavn. Lyset giver et smukt og rummeligt udseende og i mørket ser atriumet rigtig flot ud med belysningen. Der blev arbejdet på en renovering, men heldigvis forstyrrede det ikke ret meget.

Hilton Prague
Atrium i Hilton Prague

Receptionen er pænt dekoreret. Alt ser lidt firkantet ud, men jeg synes designen er meget flot. Ved indtjekning var det heldigvis ikke meget travlt og foregik derfor temmelig snart. Som Gold medlem var jeg berettiget til en opgradering til et executive-værelse og dermed havde jeg også adgang til executive lounge. Bevæbnet med adgangskortene tog jeg elevatoren ovenpå.

Hilton Prague
Check-in Hilton Prague

Mit værelse var på syvende etage. Jeg blev overrasket over indretningen af etagen. Selv ved elevatoren var der siddepladser.

Hilton Prague

Executive værelse

Executive værelset har et meget flot og moderne udseende, selvom jeg fandt værelset lidt på den lille side. I midten er en stor kingsize seng.

Hilton Prague
Hilton Prague executive værelse

Længere frem er et skrivebord med tv og en ekstra stol med et bord, hvor jeg fandt en velkomstgave. Wifi fungerede fint i værelset. Jeg oplevede aldrig en langsom forbindelse eller udfald på internettet.

Hilton Prague
Hilton Prague executive værelse

Badeværelset er meget pænt dekoreret og alt ser pænt og velplejet ud. I midten er vasken, bruseren til højre og badekar til venstre. Bruseren er placeret i en separat brusekabine. Der er bestemt ingen mangel på håndklæder og shampoo.

Executive lounge

På ottende etage finder du executive loungen. Her kan du nyde snacks og drikkevarer indtil kl. 10 om aftenen. Ligesom resten af hotellet ser loungen flot og moderne ud. Fra loungen har du også en god udsigt over atriumet.

Executive Lounge Hilton Prague
Executive Lounge Hilton Prague

Buffeten tilbyder et bredt udvalg af forskellige snacks og drikkevarer. Jeg spiste også morgenmad her den næste morgen. Jeg finder altid loungen lidt mere rolig til morgenmad. Her finder du alt hvad du behøver for en god morgenmad.

Faciliteter

Udover det tilbyder hotellet blandt andet et fitnessrum. Fordi jeg var lidt længere på hotellet, havde jeg også frokost der. Der er en restaurant på første sal.

Hilton Prague

Konklusion

Hilton Prague har overrasket mig meget. Jeg synes det er et dejligt og moderne hotel. Jeg var bestemt imponeret over designet, atriumet, der er pænt oplyst i mørke og den smukke indretning. Værelset så også perfekt ud, dog måske på den lille side, men meget komfortabel. Jeg kunne også godt lide executive loungen. Buffeten byder på mange slags snacks og drikkevarer, og fra loungen har du en smuk udsigt over atriumet. Service på hotel er fremragende, der er tilpas personale alle steder. Placeringen af Hilton Prague er næsten perfekt. Du er ikke helt i centrum, men indenfor en halv time er du, både i bil og med offentlig transport, på de vigtigste steder i Prag. Jeg kan absolut anbefale et ophold på Hilton Prague.

 

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Goffe de Boer fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Smuk indretning
- Fremragende service
- Atriumet er en flot detalje
- God beliggenhed

Cons

Stort set ingen

Service

Stjerner

Lokation

Faciliteter

Værdi

Generel Vurdering

Konklusion

Hilton Prague er et perfekt hotel for både fritids- og forretningsrejsende. Placeringen er perfekt, hotellet har et smukt design og er flot indrettede. Værelserne er også flotte og moderne. Service er fremragende og også executive loungen byder på meget godt. Jeg kan absolut anbefale et ophold på Hilton Prague.

4.2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *