Vinterens 10 mest Instagram-venlige strande

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efterårsmørket har for alvor lagt sig over Danmark og længslen efter sol og varme stiger på ny. Hvad passer bedre til at lindre soltrængslen med end ti populære strande?

TUI har nemlig filtreret deres danske Instagram og fundet frem til de ti allermest populære strande målt på ‘likes’ inden for det sidste år.

1. Cala Galdana – Menorca

Den lille familievenlige strand med klart vand og hvidt sand egner sig specielt til en hyggelig strandtur med de små. 20 minutters gågang derfra ligger det mindre turistede og meget naturskønne Cala Mitjana.

2. Playa Rincón – Den Dominikanske Republik

Den tre kilometer lange strand gør det muligt for besøgende at tage ’ejerskab’ over deres helt eget favorit-spot.

3. Koh Similan – Thailand

Den dykkervenlige strand med gode udsigtspunkter ligger i en nationalpark langt væk fra hoteller og føles uberørt på grund af et omstridt bevaringsarbejde.

4. Cayo Levantado – Den Dominikanske Republik

I Samanabugten ligger Cayo Levantado som en del af de tropiske Bacardi Islands med et utal af hyggelige bounty-strande til enhver smag i rolige omgivelser.

5. Phranang Cave Beach – Thailand

Tæt på populære Ao Nang ligger den meget store strand hvor lokale hver morgen kommer i deres både for at sælge mad og drikke til strandens mange besøgende. Phranang er garant for en lokal oplevelse, hvis du kan overleve at købe din mad og væske med vand til knæene.

6. Seven Mile Beach – Jamaica

Det tidligere piratmekka er i dag tilflugtssted for gæster, der ønsker en ren strand med god udsigt, plads og jamaicansk stemning.

7. Las Terrenas / Playa Bonita – Den Dominikanske Republik

Stranden ligger i et afsides naturområde med palmetræer lige ud til vandet. Pak en picnickurv eller gå på udkig i strandens lokale strandkiosker, inden du tager en dukkert i det turkisblå vand.

8. Eagle Beach – Aruba

I Aruba er stranden kendetegnet ved silkeblødt sand, færre mennesker og afslappende atmosfære.

9. Holbox Beach – Mexico

Garant for en uendelig lang og børnevenlig soppetur i eventyrlige omgivelser.

10. Lindos Bay – Rhodos, Grækenland

Børnevenlig, pulversand, solsenge og drinks er få af mange ord til at beskrive denne græske klassiker.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *