Vinterferie: De bedste rejsemål

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er nu, du skal begynde at planlægge din vinterferie. Europa, Asien eller Amerika. Der er mange muligheder

Planlægning er alt: Selvom vi i øjeblikket er midt i sommermånederne, er det allerede tid til at kikke på dette års vinterferie. Google-analyser viser, at juli måned er det mest populære tidspunkt at søge på “solferie vinter” eller “sol destinationer vinter”. Denne artikel præsenterer forskellige forslag til en vinterferie i Europa, Asien eller Amerika.

Thailand: Den tropiske skønhed

December er den koldeste måned i Thailand. Men alligevel lokker landet med behagelige temperaturer på omkring 26° C i julemåneden. Det er derfor det perfekte tidspunkt at nyde solen på de populære strande i den sydlige del af landet. Men du kan også vælge at udforske den frodige jungle i det nordlige Thailand.

Ban Doi Sa-ngo Chiangsaen Chiangrai Thailand.

Mexico: Afslapning i rigtigt natur

På den mexicanske Yucatán-halvø giver det turkise hav og de grønne vinstokke en farverig kontrast. Stranden er perfekt til en svømmetur. Halvøen har som et af de på steder i verden mange cenoter (jordfaldshuller med ferskvand, typisk grundvand), og det er værd at tage en udflugt til de mest spetakulære. Du kan få en ekstra omgang hvile og afslapning, når du tager ud til øen Holbox, der er et naturskønt paradis uden biler. Den tørre januar måned er også et godt tidspunkt at besøge Maya-ruinerne Chichén Itzá

Ruiner, Tulum, Mexico

Italien: En lise for sjælen

Med lidt held kan du i november stadig nyde nogle smukke solrige dage i den sydlige del af Italien. Du kan slikke sol på Siciliens gyldne strande, og Middelhavet kan endda være varmt nok til, at du kan tage en svømmetur. En anden fordel ved en tur til Italien i november er, at turistsæsonen er overstået, og du derfor undgår at skulle dele faciliteterne med de mange turister, der normalt er dér om sommeren. Et andet godt tidspunkt at besøge Sicilien er slutningen af ​​februar. På det tidspunkt er slugterne langs Alcántara floden dækket af blomstrende vilde planter.

Smuk gammel havn med fiskebåde af træ, Cefalu, Sicilien, Italien.

Sri Lanka: Maleriske te plantager & jul ved poolen

Monsun-sæsonen i november efterlader Sri Lankas natur frodig og grøn. I den forstand er december et glimrende tidspunkt for vandreture og udflugter i højlandet med de maleriske teplantager. Derefter er kysten ved Det Indiske Ocean et passende sted at tilbringe julen ved poolen i solen under den blå himmel.

Egypten: Gamle skatte

I løbet af vinteren bliver det lidt koldere i Egypten. Men temperaturen falder sjældent under 20 grader, så du behøver ikke at være bange for at komme til at fryse i din vinterferie. Vinteren er derfor et godt tidspunkt at besøge museerne med de historiske skatte i Kairo eller Siwa oasen tæt på grænsen til Libyen. Det er behageligt at kunne besøge Luxor med tempelruinerne og faraoernes grave uden at skulle opholde sig i den brændende hede, som man har om sommeren. Det Røde Hav ved Marsa Alam lokker igen med en god mulighed for at slappe af.

Kroatien: Drømmekysten

I nogle dele af Kroatien er det behageligt sat svømme i Adriaterhavet indtil november. Selvom det bliver tidligt mørkt, giver Kroatien en meget god mulighed for at få lidt sol selv sent på året. En fordel ved en tur til Kroatien i slutningen af ​​oktober eller begyndelsen af ​​november er, at du kan nyde strandene uden mange turister

Island: Rejsen til det ukendte

Jeg vil gerne tilstå, at vinteren på Island ikke ligefrem er oplagt for en solferie. Men i december og januar bliver det ikke så koldt, som man umiddelbart ville forvente. Temperaturen er kun lige under frysepunktet, da øen ligger midt i Golfstrømmen. Takket være de korte nætter kan man betragte de spekulære solnedgange og måske også se det sjældne nordlys.

Cuba: Farverig Vinterfly

Cubas maleriske hovedstad Havana ligger i den mexicanske golf og er derfor et oplagt rejsemål for soleelskere året rundt. Vinteren ligger uden for regntiden, så det er også det perfekte tidspunkt til at udforske Cuba. Uanset om man går i det gamle Havana, tager en klassisk biltur eller slapper af på de caribiske strande – Cuba er et af ​​de bedste rejsemål om vinteren.

Bali: Gudernes ø

Det varme og tropiske klima året rundt gør Bali til en favorit i det lange løb, når det kommer til en vinterferie. Selvom man teoretisk kan have monsun fra oktober, regner det kun kort tid de fleste dage. Strandene på Bali er en fornøjelse, det være sig i Seminyak med de hippe strandbarer eller de mere rolige strækninger ved Amed-kystbyerne. De er perfekte, hvad enten du vil svømme, snorkle eller bare at nyde solen.

Søg selv efter priserne på flybilletter til destinationerne som vi har gået igennem i denne artikel.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Steffen og bragt på vores tyske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *