Hvor er danskerne på sommerferie henne i år?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

TUI som er verdens største rejseselskab har taget et kig på hvor danskerne er på sommerferie henne lige nu.

Resultaterne over hvor sommerferiebookinger blandt danske kunder i år er lavet viser, at det især er de solrige destinationer med typisk høje temperaturer, som dansker årets sommerferie.

Mest populær er den græske middelhavsø Kreta, mens Mallorca følger lige i hælene. Tredje mest populære destination er Antalyakysten i Tyrkiet, efterfulgt af Rhodos og Cypern.

Mikkel Hansen, pressechef for TUI i Danmark siger at:

Kreta og Mallorca er gengangernes foretrukne rejsemål, ligesom De Kanariske Øer er det i vinterperioden. Hoteludbuddet er enormt, og de danske gæster har det med at forelske sig i begge øer, når de først har besøgt dem. Det får dem til at vende tilbage år efter år.

Det er specielt familierne, der bestemmer, hvilke destinationer som havner øverst på listen.

Mikkel Hansen forsætter:

De fleste af vores gæster er familier. De leder efter større hotelkoncepter, som har aktiviteter og faciliteter, der sikrer børnene en god ferie, hvor de kan holdes beskæftiget. Derfor ser vi også, at de destinationer, som har det største udvalg af familiehoteller, ligger øverst på listen.

Tyrkiet igen populært

Samtidig viser tallene fra TUI, at ud af de fem mest populære rejsemål er Rhodos og Mallorca gået en anelse tilbage i popularitet, mens Cypern og Antalyakysten i Tyrkiet er gået frem. Sidste år lå Mallorca over Kreta, men i år er det altså omvendt.

Mikkel Hansen afslutter med:

Stigningen for Tyrkiet hænger sammen med, at landet ikke længere er plaget af de samme uroligheder, som vi så for flere år tilbage. Siden dengang er landet steget og steget i popularitet hvert år hos danske feriegæster med kurs mod samme højder, som vi har oplevet for år tilbage.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *