Scoot forsætter væksten og køber 16 nye fly af typen Airbus A321neo

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Scoot er lavprisbenet i Singapore Airlines og de har i dag offentliggjort at de køber 16 nye Airbus A321neo.

Det første fly, som bliver leveret i sidste kvartal af 2020 vil få navnet“Wings of Change”.

Flyene skal bruges på ruter op til 6 timer og dermed Scoots medium-haul marked.

Du kan derfor møde Scoot, når du flyver videre fra Singapore og ud i Asien og har en booking med Singapore Airlines. Scoot har også enkelt langruter til Europa og du kan flyve med dem fra Athen og Berlin og så til Singapore med en af deres Boeing 787 Dreamliners.

De nye fly

Disse nye fly er med til at sikre at Scoot kan fastholde deres aggressive vækstplan og vokse med “double digits” frem mod 2020/2021.

6 af flyene er en opgradering fra normale A320neo’er og til A321neo’er. De sidste 10 er en ny ordre, som vil blive finansieret via leasing.

Alle flyene vil få motorer fra Pratt & Whitney engines. Selve konfigurationen af kabinen vil blive med i alt 236 sæder. Dette er 50 flere end i A320neo’erne.

De nye A321neo’er vil være medvirkende til at sikre at vi kan forsætte vores vækst og udvide vores netværk af ruter i 2020 og fremefter. Derfor er navnet “Wind of Change” også velvalgt.

Vores kunder vil blive mødt af en helt ny kabine og ved sæder som de kender i forvejen og derfor genkendeligt.

Scoot CEO Mr Lee Lik Hsin

Bedre økonomi og brændstofbesparende

Et nyt A321neo har en endnu bedre økonomi end et A320neo. Faktisk er det 12% bedre end et A320neo grundet reduceret vægt, forbedret sharklets og bedre motorer. Dertil er støjniveauet også markant lavere sammenlignet med en ældre A320.

Læs mere: Da SAS fik deres A320neo’er gav det en forbedret oplevelse for kunderne

En ekstra ting, som medvirker til en bedre økonomi er at der er flere ting som service, reservedele, pilottræning, som går igen på hele A320 serien. Dette er med til at sikre Scoot holder en så optimal fleksibilitet som muligt.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *