Lavprisselskabet Scoot kommer nu til Europa

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der er kamp om kunderne i Europa og det vil lavprisselskabet Scoot have en del af. Scoot starter op med at flyve mellem Europa og Asien.

Det er det Singapore Airlines ejede Scoot, som vil starte en rute op mellem Athens internationale lufthavn og Singapore Changi lufthavnen. Der er tale om en rute med afgange 4 gange om ugen. Opstarten vil ske den 20. juni 2017.

Lik Hsin, der er  Chief Executive i Budget Aviation Holdings (som er moderselskabet for Scoot og ejet af Singapore Airlines Group)  udtaler:

Guests have requested us to fly to Europe for a while, and Scoot is excited to finally oblige

Scoot er et long-haul lavprisselskab og driver i dag flere ruter ud af Singapore, blandt andet til den australske Guldkyst og byer som Melbourne, Perth og Sydney. Disse er typisk ret dyre at flyve til, men Scoot åbner nu en mulighed op for at det kan blive billigere i fremtiden.

Der vil også være gode forbindelser til de ruter, som Tigerair tilbyder. Tigerair er så gruppens kort distance lavprisselskab i Asien. Så der vil altså være gode muligheder for at komme billigt til og rundt i Asien fra næste sommer.

Derudover vil tilstedeværelsen af endnu et lavprisselskab i Europa helt klart være med til at sikre at priserne til Asien vil holdes nede. I første omgang vil det nok ikke ramme det nordlige Europa, men får ruten fra Athen en god start vil der helt sikkert komme flere rutenyheder fra Scoot.

Vi har en klar forventning om at ruten vil blive serviceret af et af Scoots Boeing 787-8 Dreamliners og dermed sagtens kan konkurrere med de andre lavprisselskaber, når det kommer til brugen af topmoderne fly.

InsideFlyer DK - Scoot - Billede af kabine fra Sydney til Singapore
Kabinen i et Scoot fly. De lidt bedre sæder er markeret med gult og giver lidt mere benplads. De kan købes mod et tillæg via hjemmesiden.

Jeg har selv fløjet med Scoot fra Sydney og til Singapore. Det var ganske udmærket, og sålænge man husker på at det er et lavprisselskab, så er der ikke, ud over en lidt farverig kabine med gule og blå sæder, noget at sætte en finger på.

Kilde og forsidefoto: RoutesOnlineHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *