Lavprisselskabet Scoot med ny rute fra Berlin til Singapore

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Singapore Airlines lavpris datterselskab Scoot starter den 20. juni 2018 en ny rute op mellem Berlin Tegel og Singapore Changi.

Den tyske hovedstad er selskabets anden destination i Europa efter Athen. Fra den 20. juni, kan du flyve med Scoot fra Berlin til Singapore fire gange om ugen; på mandage, onsdage, fredage, og lørdage. Ruten vil blive udført med en moderne Boeing 787 Dreamliner. Der er to kabineklasser ombord: economy class og ScootBiz. I den sidstnævnte klasse, har passagerer 38 tommer benplads, 30kg indchecket bagage, samt mad og drikkevarer inkluderet. Economy class passagerer, som ønsker mere plads, kan booke Scootinsilence med ekstra benplads. Dreamliner flyet er derudover udstyret med wifi, USB-porte, og ScootTV underholdningssystemet.

Scoot fra Berlin til Singapore

Priser med Scoot fra Berlin til Singapore

Priser med Scoot fra Berlin til Singapore starter fra €189 for en enkel billet i economy class og €599 i ScootBiz. Selskabet tilbyder også forbindelser videre i Asien og til Australien. For eksempel bliver der annonceret priser ned på €279 for en enkel billet til Sydney og enda €239 til Perth. En enkel rejse til Bangkok koster også €239 og Kuala Lumpur kan fås fra €209.

Til de priser, kan du selvfølgelig ikke forvente alverden. Du skal derfor forvente, at der kommer tillæg og andre omkostninger til. At rejse i lavpris hele vejen til Australien vil nok heller ikke være den store fornøjelse, men en interkontinental lavpris rute kan vise sig at være godt for markedet.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *