Anmeldelse: Hotel Hamburg am Michel Motel One

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I forbindelse med et besøg på Airbus-fabrikken lidt uden for Hamburg havde jeg fornøjelsen af, at bo på Hotel Hamburg am Michel Motel One.

Nu er jeg normalt ikke stor fan af opholdssteder hvor “motel” indgår i navnet, men her må jeg gøre en undtagelse. Jeg har ikke tidligere boet på et Motel One og troede fejlagtigt, at kædens hoteller er det tyske svar på Cabinn. Konceptet er ret simpelt, men alligevel niveauer bedre end Cabinn.

Værelserne på Motel One er efter min mening ganske gode og så er der kælet for fælles områderne hvilket gør, at gæsterne bliver hængende i hotellets bar og skaber liv og stemning.

En pris per nat på ca. dkr. 600 for et enkeltværelse er heller ikke at foragte.

Bar / lounge / lobby

Beliggenhed

Hotellet ligger i udkanten af det hippe St. Pauli-kvarter, fem minutters gang fra Reeperbahn og cirka 10 minutters gang fra havnen med de gamle pakhuse og den nye Elbphilharmonie, som efter mange forsinkelser endelig kunne slå dørene op i starten af 2017.

Lige foran hotellet går den meget trafikerede Ludwig-Erhard Strasse, men den høre du nu ikke meget til når du er inde på hotellet.

Hamburgs gamle pakhuse

Check-in

Indtjekning foregik med typisk tysk grundighed og var en smule mekanisk, men jeg havde mit nøglekort i hånden indenfor to minutter.

Den udmærkede seng

Værelset

Mit værelse var småt, men pænt og rent og faktisk ret godt indrettet. Bl.a. var der rigelig med aflægger plads til bagage, telefon osv.

Sengen var komfortabel og der var to slags puder at vælge imellem.

Under fladskærms-TV´et findes et lille bord, som til nød kan bruges som arbejdsbord.

Badeværelset var også meget småt, men ganske fint indrettet, med et toilet, en vask og en trods alt rummelig bruseniche (intet badekar, hvilket ikke gør mig noget!).

Badeværelset

Restaurant / bar

Hele hotellet stue etage er en skøn blanding af reception, bar, restaurant og lounge område. Der var liv og glade dage uanset hvonår jeg passerede igennem!

I det ende hjørne af området stilles der hver morgen en ganske fin morgenmadsbuffet op. Morgenbrødet var friskbagt og der var et godt udvalg af frugt, yoghurt og meget andet. Kaffe og juice kom ud af en automat.

Når hotellet er fuldt booket er det dog meget svært for alle gæster, at finde en behagelig plads at spise ved. Mange ender i bløde lounge stole og lignende.

Hvis ikke morgenmad er inkluderet i dit ophold, kan den tilkøbes mod EUR 9,50 per dag. I den tid jeg var på hotellet var der dog absolut ingen gæster der blev bedt om, at fremvise nøglekort, kvittering eller andet der kunne verificere, at de havde betalt for morgenmad. Ret underligt.

Morgenmadsbuffet

Serviceniveau

De fleste ansatte jeg var i kontakte med var ganske servicemindede, men der var desværre også et par stykker som bare virkede ligeglade. Lidt synd for helhedsindtrykket.

Faciliteter

Der er gratis WIFI på hele hotellet. Det kræver en kode som fås på forespørgsel i receptionen.

Overblik

Pros

- Beliggenhed, centralt og i gå-afstand til det meste
- Prisen
- Nydeligt værelse

Cons

- Serviceniveau
- Underligt morgenmadskoncept

Service

Lokation

Værelse

Features

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Overvejer du en sviptur til Hamburg, kan du roligt booke et værelse på dette hotel. Du får en rigtig fin beliggenhed og generelt meget for pengene.

3.8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *