Anmeldelse: Indigo Madrid – Gran Via

Indigo Madrid

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den spanske hovedsted er ideelt for en kort udflugt. Alle seværdigheder ligger på gåafstand, maden er god og ikke ret dyrt, og vejret plejer at være fint. Fra det store udvalg af hoteller valgte vi denne gang Indigo Madrid Gran Via.

Indigo er en forholdsvis ny kæde som IHG startede for et par år siden som reaktion på de populære boutique hoteller. Hvert Indigo hotel har sit eget præ, inspireret af den by eller bydel hvor hoteller er placeret. På Indigo Madrid blev området fremvist på store billeder i alle rum.

Indigo Madrid

Fra lufthavnen kan du nemt nå frem til hotellet med metroen, med kun et skift undervejs.

Check in

Ved receptionen blev min IHG Gold status automatisk anerkendt. Det var desværre ingen mulighed for en opgradering af værelset, selvom jeg endte på en højere sal end resten af vores gruppe. Jeg blev dog tilbudt en voucher for en velkomstdrink eller ekstra rewards club point.

Jeg tog op til mit værelse på fjerde sal med hvad der må være verdens langsomste elevator. Meget overraskende viste det at være et værelse der var tilpasset til handicappede. Ikke noget problem, selvom badeværelset så lidt spøjst ud.

Et trendy værelse

Værelset var rummeligt og var trendy indrettet. Det var også ret mørkt. Der var kun et lille vindue, med altan, omringet af 4 vægge… Lige som på gangen var der også et stort billede af området på værelset.

Indigo Madrid

Den store seng med “pudeudvalg” var meget komfortabel. Den godt fyldte minibar var ikke alt for dyr, som var en dejlig overraskelse. Ovenpå minibaren var der enda en Nespresso maskine. Altid rart med en god kop kaffe.

Indigo Madrid

Der var en dør til værelset ved siden af, som er en perfekt løsning til store familier der rejser sammen. Desværre var døren ikke særlig lydtæt. Naboen var heldigvis ret stille, men om morgenen kunne jeg høre kaffemaskinen og hans telefonsamtaler kunne jeg også fint følge med i. Det skulle ikke være muligt.

Badeværelset var som sagt tilpasset til handicappede. Det var egentlig fint, så havde jeg ligesom en “walk-in shower”.

Indigo Madrid

Faciliteter

På tagterrassen var der en lille swimmingpool, en bar og et par strandsenge. På grund det kolde vejr var tagterrassen dog ikke i brug.

Langt ned i kælderen er der et fitness center.

På stueetagen er der en hyggelig lobbybar, delt op i to rum med receptionen i midten.

Indigo Madrid

Morgenmaden bliver serveret på første sal. Jeg havde valgt et værelse som inkluderede morgenmad, men til min store overraskelse kostede for eksempel æg med bacon ekstra. Den “inkluderede” morgenmad var begrænset til buffeten. Udvalget var ikke dårligt, men heller ikke overvældende. Der var dog en kok der kom rundt med friskbagte chokoladevafler og tilbød dem til gæsterne.

Konklusion

Jeg vil helt klart overveje Indigo Madrid Gran Via til mit næste udflugt til Madrid. Den trendy indretning er lige mig og hotellet ligger meget centralt, perfekt til en city trip til Madrid. Jeg vil dog spørge efter et værelse uden forbindelsesdør…

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Steven Tor fra vores søsterside Insideflyer.nl

Overblik

Pros

- Trendy værelser
- Hyggelig lobbybar
- Anerkendelse af status
- God lokation
- Komfortabel seng

Cons

- Betalte ekstra's til morgenmaden
- Lydhøre værelser

Stjerner

Service

Værelse

Faciliteter

Lokation

Værdi

Generel Vurdering

Konklusion

Et trendy og betalbart hotel i hjertet af Madrid

3.6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *