Rejse Deal: Kom til Boston for 1.670,- kroner tur/retur

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lige nu kan du komme meget billigt til Boston. Der er flere datoer mulige og til meget billige 1.670,- kroner for en returbillet.

Du flyver med Norwegian til Boston direkte fra København med et af deres Boeing 787 Dreamliners. Det giver dig en flyvetid på lige godt 7 timer, hvilket er til at overkomme med denne billige LowFare billet.

Find de billigste billetter

Det er ofte at du kan spare lidt ekstra på billetten ved at bestille dem igennem en af de mange online rejsebureauer. Så for at få de billigste billetter, så skal du starte med at søge efter hvilke dage de billigste billetter er til salg på. Dette ser du i lavpriskalenderen på Norwegian hjemmesiden.

Det er i september og oktober måned at du kan finde disse billige billetter til Boston.

Start med at søge på Norwegian hjemmeside og deres lavpriskalender.

Når du har fundet de eksakte datoer, så går du over på for eksempel Momondo og så vil du kunne finde det billigste sted at købe billetten – og det er som nævnt ofte ikke ved Norwegian (dette gælder også ved andre flyselskaber, som for eksempel SAS eller British Airways).

Søg derefter på de eksakte datoer for at søge de billigste billetter.

I forhold til en booking direkte på Norwegian, så spare du per person 128,- kroner. Så det er også værd at tage med, da der som sådan ikke er nogen reel forskel på billetten.

Det er kun hvis der sker nogle problemer, at du kan blive lidt “caught in the middle” mellem rejsebureauet og flyselskabet. Der er det altid en fordel at bestille direkte ved flyselskabet.

Søg selv videre på dette link – der er også billige billetter resten af året, men dog ikke så billigt som i september måned.

Vi skal gøre opmærksom på at denne LowFare billettype ikke er inklusiv bagage udover et stykke i kabinen, sædevalg, mad og drikke ombord. Er det kun en ekstra kuffert, så er det billigste at bestille dette sammen med billetten.

Forsidebillede taget af BU Today,

Kommentarer

  1. Henrik Olsen Henrik Olsen siger

    ModvigHvad er det nu prisen bliver med indchecket baggage, mad og drikke, sædevalg og det øvrige løse?

    Så er det 500,- kroner per vej ekstra og så hedder typen LowFare+.

    Men så er den ikke billigere mere nødvendigvis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *