Thomas Cook Airlines først med nyt underholdningssystem

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Gæsterne ombord på Thomas Cook Airlines Scandinavia, som er Spies’ eget flyselskab, kan nu glæde sig over at få adgang til et meget større udvalg af underholdningsmuligheder. Selskabet er først i Norden med et nyt system, hvor passagererne kan streame et stor stort udvalg af underholdningstilbud til deres egen smartphone, bærbar pc eller tablet.

Fra og med denne sommer kan gæsterne hos de tre af selskaberne i Thomas Cook Group Airlines tilslutte sig til et nyt underholdningssystem med egen personlig smartphone, bærbar pc eller tablet og se film og tv-serier, lytte til musik og læse diverse magasiner under flyvningen og bl.a. se videoer fra det aktuelle rejsemål. Systemet hedder SunStream, og med det kan gæsterne ombord desuden bestille varer online fra det unikke taxfreeudvalg i Airshoppen, som tilbyder besparelser på op til 50 % af priserne i de almindelige butikker. Varerne leveres direkte til deres sæde ombord på flyet. Snart kan gæsterne også sidde på deres plads i flyet og bestille udflugter på rejsemålet.

Christoph Debus, som er Chief Airlines Officer i Thomas Cook Group siger:

Vi arbejder hele tiden på at udvikle kreative ideer, som kan gøre flyvningen sjov og bekvem lige fra forudbestilling af taxfreevarer fra Airshoppen og en opgradering af kabinerne i vores fly til digitale og personligt tilpassede underholdningssystemer på både korte og mellemlange flyvninger. Det er helt i tråd med underholdningen ombord på vores oversøiske flyvninger, som har været en stor succes, siden vi lancerede det i 2016.

Leverandøren af systemet er PaxLife og CEO Gerald Schreiber udtaler om det nye system:

Vores mobile underholdningsløsninger kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt i en tid, hvor flyselskabernes produktdifferentiering er utrolig vigtig rent strategisk. Vi ønsker at styrke og udvikle passagerernes oplevelse af flyvningen på en meningsfuld måde. Det vil betyde en merværdi for de rejsende og for Thomas Cook-gruppen.

Husk at downloade den gratis app før du rejser

For at benytte systemet skal gæsterne downloade en gratis App og sætte deres smartphone, bærbare pc eller tablet over på flyfunktionen. Under selve flyvningen kan de aktivere wi-fi og tilslutte sig til en underholdningsserver ombord.

Hvad koster det?

Mens rejsemålsinformationen og adgangen til at bestille udflugter og taxfreevarer er gratis, koster underholdningspakken med adgang til alt andet medieindhold 4 EUR pr. bruger pr. flyvning og 15 EUR for en familiepakke til fire personer. Man kan betale med kreditkort ombord.

Thomas Cook Group Airlines aktiverer løbende det mobile underholdningssystem i hele selskabets flyflåde. Selskabet er overbevist om, at det med det nye tiltag udfylder et hul i ombord-underholdningen, som mange passagerer oplever hos andre flyselskaber.

På nuværende tidspunkt kan næsten 65 pct. af de af selskabets 65 fly, som flyver på korte eller mellemlange ruter, tilbyde det nye system. Kunderne vil modtage information før rejsen, hvis det mobile underholdningssystem er tilgængeligt på deres flyvning.

Appen kan downloades herfra:

iOS: http://bit.ly/SunstreamApple

Android: http://bit.ly/SunstreamGoogle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *