SAS og Apollo forlænger samarbejdet – en aftale til en værdi på 1 milliard svenske kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS og Apollo har underskrevet ny aftale om chartersamarbejde for sommeren 2022 til en samlet værdi på 1 milliard svenske kroner.

Flyvningerne, der har afgang fra knap 20 lufthavne i Danmark, Sverige og Norge, går til 30 destinationer omkring Middelhavet. Nogle af destinationerne er:

 • Grækenland
 • Kroatien
 • Cypern
 • Albanien
 • Tyrkiet

SAS og Apollo har, inden for rammerne af deres treårige samarbejde, underskrevet en aftale om sommerens charterflyvninger fra Skandinavien for i alt 150.000 passagerer. 

Samarbejdet med Apollo er SAS’ største aftale med en charteroperatør, og den samlede kontraktværdi er cirka SEK 3,4 milliarder for de første tre år.

Sådanne store charteraftaler er noget som bestemt er med til at holde liv i SAS, da det sikre flyvninger og dermed at SAS kan planlægge med ansættelser af personale og aktivering af fly.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Sune Axelsson siger

  Kommer SAS att servera varm mat på flygen som skall flygas på Apollo samarbetet?

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Sune,

   Normalt er det sådan at det er charterselskabet, som sætter kravene til hvad der serveres på flyene. Så i dette tilfælde tænker jeg Apollo har bestemt, hvad og hvilken service der bliver på disse flyvninger. Sålænge det er full chartede afgange. Er det blandende afgange, så er det den normale SAS catering og service som gælder.

   Mvh InsideFlyer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *