Ryanair med rute til Venedig. easyJet har trukket sig

Ryanair

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lavprisselskaberne har atter engang få blod på tanden, og det ses på flere nye ruter.

Corona tiderne er ved at være over, og det kan også ses i luftfarten. Flyselskaberne er kommet tilbage i luften, og nogle selskaber er atter begyndt at ekspandere.

Nu ser vi endnu en ruteåbning og det er fra Ryanairs side. Ruten går til Venedig og vil blive fløjet 2 gange om ugen på torsdage og søndage. Priserne starter fra 173,- kroner one-way.

Læs mere her: InsideFlyer har fornylig testet Ryanair. Denne anmeldelse kan læses her

easyJet trak sig

easyJet har siden marts 2016 opereret en sommerrute mellem København og Venedig med 3 ugentlige afgange.

Ruten til København og basen i Venedig lukkede ned, da Corona-pandemien i slutningen af august 2020, atter tog til og endnu engang gav flyselskaber udfordringer.

easyJet genåbnede deres Venedig base i marts 2021 og ruten til København skulle også være genåbnet i den anledning. Dette skete i midlertidigt ikke og det tyder på at ruten nu er lukket helt ned.

Øvrig konkurrence på ruten

Med Ryanair entré og på trods af easyJet har trukket sig, så er der fortsat intens konkurrence på ruten.

I forvejen beflyves ruten af SAS og Norwegian og som noget nyt vil SAS i juli måned flyve ruten på daglig basis. SAS starter op i Venedig flyvningerne i midten af marts. For Norwegians vedkommende flyves ruten 3 gange om ugen fra marts måned.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *