Godt nyt: De danske lufthavn smider mundbindet

Mundbind i fly

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Foråret er på vej og det gør også at de forskellige rejsekrav formindskes. Nu kommer der endnu flere gode nyheder i og med at de danske lufthavne begynder at fjerne kravet om mundbind og gør det til frivilligt.

Det starter i Billund Lufthavn i dag. Lufthavnen skriver følgende:

Kravet om mundbind i Billund Lufthavn er ophørt pr. 11. marts 2022, nu er det frivilligt.

Ifølge vores kilder, så skulle Københavns Lufthavn være på vej med samme gode nyhed. Dette skulle blive gældende fra mandag den 14. marts 2022, men måske tidligere nu hvor Billund Lufthavn allerede er startet.

Opdatering – fredag 15:30

Københavns Lufthavn har netop offentliggjort at de fjerner krav om mundbind på mandag:

Aalborg lufthavn har heller ikke fjernet kravet endnu og der gøres på deres hjemmeside fortsat opmærksom på at det er et krav her fredag formiddag:

Aarhus Lufthavn har det også som et krav og skriver dette på deres hjemmeisde:

Lufthavnen i Sønderborg, som er en af vores mindre lufthavne i Danmark har heller ikke fjernet kravet endnu:

Rønne Lufthavn på Bornholm har også fortsat et krav om brug af mundbind i lufthavnen:

Mon ikke vi i løbet af i næste uge har fået informationer om at at kravet om mundbind er væk i alle de danske lufthavne. Det tænker vi her på InsideFlyer bliver en af de gode nyheder i næste uge.

Du skal dog være opmærksom på, at mundbind stadig kan være et krav fra dit flyselskab eller på din destination.

For danske og skandinavieske ruter er mundbind heller ikke et krav mere. Det samme gælder for flere charterselskaber, når det er på deres egne fly.

Men på europæiske ruter og alle langruter, er mundbind fortsat et krav. Det samme gælder i stort set alle de lufthavne du vil ankomme til. Så husk at tage mundbind med på rejsen.

Vi forventer dog at flere flyselskaber og lufthavne vil fjerne kravet i den næste tid, men langt fra alle. Der vil sikkert være nogle flyselskaber, som fastholder det som et krav et stykke tid endnu.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *