Anmeldelse: Marriott Hamburg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Jeg var for nylig i Hamborg og besluttede mig for at prøve Marriott Hamburg Hotel – et af Marriott Gruppens mange hoteller i Hansestaden. Jeg har tidligere boet på Westin Hamburg og Le Meridien, men da ingen af disse hoteller ligger godt for mit sidste besøg, valgte jeg at overnatte på Marriott Hamburg.

Hotellet

Beliggenheden er helt i top. Marriott Hamburg ligger midt i byens centrum – kun få minutters gang fra den kunstige sø Binnenalster og rådhuset. Du skal kun bruge 10 minutter på at nå frem til hotellet fra hovedbanegården – og det inkluderer kort tur med metroen.

Allerede ved middagstid var vi fremme ved hotellet. Selvom vi først kan forvente at komme ind på værelset ved 3-tiden, blev vi straks tjekket ind af en venlig medarbejder og fik nøglekortet.  Takket være min Marriott Platinum-status, fik jeg en opgradering til en juniorsuite. En suite er altid behageligt, især da vi var 2 personer om at dele værelset.

Hotellets Junior Suite

Junior Suiten ligger på 6. etage, en etage over loungen (som bliver beskrevet lidt længere nede). Suiten har en rummelige stue, som både har et stort sofahjørne og et godt skrivebord, hvis man skal have lidt arbejde fra hånden. Soveværelset er udstyret med den velkendte behagelige Marriott seng. Man kan komme ind i soveværelset fra suitens entre men også gennem en dobbeltdør i stuen. Suitens indretning er ikke den mest moderne, men værelserne er dog i meget god stand. Og det virker som om det hele fornyligt er blevet lettere renoveret.

 

 

Badeværelset var næsten lidt for lille. Som det desværre ofte er tilfældet i Europa, har badeværelset i suiten ikke et separat badekar og bruserkabine. Man må derfor hoppe op i badekaret for at komme under bruseren.

 

Hotellets Club Lounge

Hotellets Lounge ligger på 5. etage. Loungen er ikke stor. Den har omkring 30 siddepladser, hovedsagelig ved borde. Kaffe, læskedrikke og øl er tilgængelige hele dagen. Indtil kl. 10.30 kan man få morgenmad.  Om aftenen mellem 18.00 og 21.30 kan man nyde forskellige vine (også mousserende vine) samt varme og kolde snacks. Under mit ophold var der en italiensk aften med spaghetti, den italienske salsiccia pølse og mini pizzaer.

Morgenmad

Medlemmer af loyalitetsprogrammet Marriott Bonvoy, som har Platinum status, får gratis morgenmad i restauranten. Der er et stort udvalg af forskellige retter i restaurantens morgenmadsbuffet: De sædvanlige morgenmadsprodukter, frugt, kødpålæg, ost og varme retter. Dertil kommer laks, forskellige salater og æggeretter, der laves på bestilling 

Marriott Bonvoy

Vi har tidligere skrevet om programmet her.

Artiklen er lettere bearbejdet. Den er oprindeligt skrevet af Steffen og bragt på vores tyske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Beliggenhed

Værelse

Service

Lounge

Value for Money

Mogenmad

Generel Vurdering

Konklusion

Jeg var rigtig glad for hotellets beliggenhed, medarbejdernes gode service og loungens høje kvalitet. Værelset er ikke længere et af de nyeste, men hotellet holder det i god stand. Men Marriott bliver nok mit foretrukne hotel i Hamborg, da jeg har dårlige erfaringer med Westin Hamburg og fordi Le Meridien ikke har en lounge, som gæsterne kan bruge.

4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *