Her er Bonvoy; Marriotts nye loyalitetsprogram

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Marriott Bonvoy er Marriotts nye loyalitetsprogram. Det erstatter Marriott Rewards, Ritz-Carlton Rewards og Starwood Preferred Guest.

Marriott Bonvoy startede officielt den 13. februar 2019. Navnene Marriott Rewards Moments og SPG Moments vil også ændre navne. Dette hedder fra nu af Marriott Bonvoy Moments.

Marriott Bonvoy

Hvad angår navnene på elite statusniveauer, er der også nogle ændringer. Navnene Silver, Gold og Platinum Elite forbliver, men Platinum Premier Elite er blevet ændret:

  • Platinum Premier Elite bliver navngivet Titanium Elite
  • Platinum Premier Elite med Ambassador (100 + nætter om året) vil blive navngivet Ambassador Elite

Fordelene ved de mulige elitestatus forbliver den samme som de er nu. Der er endnu ikke foretaget ændringer i dette. Følgende hotelmærker er omfattet af det nye loyalitetsprogram.

Der er også blevet udgivet en lille film på YouTube om introduktionen af Marriott Bonvoy. Hvis du vil vide mere om dette loyalitetsprogram, kan du læse alt på til denne specielle side af hotelkæden.

Derudover har du stadig mulighed for at booke gratis overnatninger til ‘kategori 8’ hoteller. Denne kategori skulle bookes senest i august 2018, men dette er blevet udskudt til marts 2019. Indtil da kan du stadig bestille disse hoteller og resorts til den lavere pris. Forskellen mellem et kategori 7 og kategori 8 hotel er mellem 20.000 og 30.000 point per nat. Du kan altså spare rigtig meget på dit ophold indtil da! Fra 2019 bliver dette pristabellen, som har fået en non-peak og en peak periode. Afhængigt af perioden betaler du mere, hvor du før betalte et fast beløb pr. nat.

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *