Marriott kommer med alternativ til Airbnb – Homes & Villas

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Marriott barsler med et Airbnb-alternativ, nemlig Homes & Villas. De vil tilbyde 2.000 premium huse i omkring 100 byer, primært i Europa, USA, Caribien og Latinamerika.

I øjeblikket har den internationale hotelkæde allerede en lignende mulighed, nemlig Tribute Portofolio Homes. Marriott har tilbudt dette siden 2018 og 90% af de gæster, der bookede her, var Bonvoy medlemmer (hotelkædens loyalitetsprogrammet). Derudover var 75% sammen med familie og venner og brugte i gennemsnit tre gange så mange penge som i et almindeligt hotel.

Homes & Villas by Marriott

Du kan bestille Homes & Villas via denne hjemmeside. Den internationale hotelkæde forventer, at det vil være muligt at booke indkvartering fra næste uge. Et alternativ er at booke via den almindelige hjemmeside, men så vil du kun se Homes & Villas, hvis du ønsker at booke mindst 3 overnatninger.

Som Bonvoy medlem kan du også spare point og indløse dem for dine overnatninger. Du får fem point pr. brugt dollar for dit ophold, men det er endnu ikke klart, hvor mange point du skal bruge for gratis overnatinger. Derudover modtager elite medlemmer den sædvanlige bonus og velkomstgave (eller point).

Hvis du snart overnatter på et Marriott hotel, kan du lige nu spare dobbelt point. Du kan tilmelde dig denne kampagne her.

Billeder © Marriott

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *