Anmeldelse af Park Inn By Radisson Budapest

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den første nat jeg var i Ungarn, boede jeg på Park Inn by Radisson Budapest — et hotel der åbnede for cirka fire år siden. Jeg brugte 9.000 Club Carlson point plus syv dollars til at toppe min Club Carlson konto op gennem et ”flash” salg fredag. Dette betød, at det kostede mig syv dollars per nat, hvilket må siges at være billigt og bestemt det værd.

Park Inn Radisson Budapest er stadig et hotel i kategori 1, hvilket betyder, at 9.000 point per nat kan nemt optjenes når du deltager i promotion som fx. ” The Work Hard Play Hard promotion where you can earn double or triple Club Carlson points “, når du bor på hotellet.

Placing og ankomst

1

Indgangen til hotellet. Foto ©2014 af Brian Cohen

Her er et tip, hvis du bor på dette hotel. Veksel din valuta på det lokale Tesco (mini supermarket) kun en gade nordpå fra hotellet.  Der er et vekslingskontor, som har den bedste kurs jeg så i Budapest. Der var ikke mange mennesker, så man kunne få vekslet om i en fart.

Hovedårsagen til, at dette hotel er mærkeligt placeret kunne være fordi, at det ligger i et boligområde samt flere metrostop på den nordlige linje 3 væk fra centrum. Det vil sige, at hotellet ikke er praktisk for turister som skal hen og se turistattraktioner. Broen som krydser Danube floden ligger et par gader øst fra hotellet og her kan floden ikke tilgås.

Hotellet er placeret i et ok stille område medmindre en støjende lastbil passerer eller du høre en kvinde med høje hæle. En bus fyldt med gæster som alle ønsker at tjekke ind på samme tid kan signifikant øge støjniveauet.

2

Grunden til at billedet er i mindre god kvalitet, er fordi jeg opdagede at bussen var fyldt med mennesker som lige ankommet til indgangen af hotellet. Jeg havde ikke fået checket ind endnu. Foto©2014 af Brian Cohen

I receptionen taler de engelsk – en af dem lært mig at sige tak på ungarsk. Da jeg sagde det til de lokale blev de glade. De lokale var også meget hjælpsomme ift. mine spørgsmål.

 

Værelset

3

Foto©2014 af Brian Cohen

Samlet set var værelset ret funktionelt med sporadiske blomster design. Sengen var nogenlunde komfortabel.

Der var et bord og stole, men de var ikke så høje. Jeg tænkte på om de var designet til børn. Bordet var mere tiltalende, et lille arbejdsområde som var fastgjort til væggen. Her var der også et fladskærms tv.  Blandt de genstande, der var placeret i arbejdsområdet var en telefon og alle de ingredienser du har brug for, for at lave kaffe eller te. Disse to drikker jeg ikke.

Men hvis du kan lide kaffe og flere forskellige slags te såsom jordbær, hyben, hindbær eller grøn te – samt honning og citronsaft , så er du heldig.

This slideshow requires JavaScript.

 

Skabet var funktionelle og var udstyret med hylder og pengeskab. Designet af skabet var interessant i det, at håndtagene var blevet skåret ud af døren.

Gratis højhastigheds trådløs internet er tilgængeligt.

 

Badeværelset

Funktionelt og en smule spontant i designet, hvilket passer til resten af værelset. Der var tre ting jeg ikke kan lide omkring badeværelset.

9

Foto©2014 af Brian Cohen

For det første, var et af håndklæderne placeret halvvejs nede i selve vasken og den anden halvdel ude over vasken. Dette har jeg aldrig set før. Når jeg ser et håndklæde i en vask, associerer jeg det med at være beskidt og smider det ofte til side. Heldigvis var der fire andre håndklæder på badeværelset.

For det andet, hvad er det gode ved en delvise brusevæg? Jeg kan ikke lide det, da der er en signifikant sandsynlighed for at badeværelset bliver vådt alle steder. For at undgå dette, skal der laves nogle akrobatiske øvelser. Jeg spørger mig selv om, hvorfor der er en række europæiske hotel som laver disse bruseskillevægge?!?

Den vigtigste klage ift. hotels badeværelse var, at dispenserende hvor der normalt er sæbe i var tom, der kom kun skumsprøjt ud. Jeg var i bad, da jeg opdagede dette og disse skumsprøjt var ikke nok.

10

Der var ikke mere sæbe i dispenseren i badet – men jeg fandt ud af det for sent mens jeg allerede var i bad. Foto©2014 af Brian Cohen

Jeg havde ikke lyst til at ringe til rengøringen for, at de kunne fylde den op, men de burde have gjort dette ind folk checker ind. Det samme skete for mig en gang på et hotel i Munchen, hvilket er grunden til, at jeg ikke kan lide disse dispenserer. Giv mig til enhver tid amenity kit.

 

Udsigten

Her er udsigten fra mit vindue:

This slideshow requires JavaScript.

 

Resumé

Jeg spiste ikke på hverken restauranten eller Street Baren på hotellet, mens jeg var der. Jeg brugte heller ikke fitnesslokalet, selvom det var gratis. Hvis du foretrækker at se Budapest på cykel, kan du leje en på hotellet. Der er en underjordisk P-hus til at parkere sin bil, hvis du har en. Jeg kørte dog ikke, mens jeg var i Ungarn.

Hvis du gerne vil være væk fra turisterne, som primært koncentrerer sig omkring centrum af byen, er dette et godt hotel, hvor også lokale bor og arbejder. Der er rent og moderne, dog var det værelse jeg fik temmelig basalt.

Jeg vil klart anbefale Park Inn by Radisson Budapest hotel, hvis du ikke har noget imod at være flere metrostationer væk fra centrum, dog kun hvis prisen er ok, eller hvis du bruger 9.000 Club Carlson point per nat. Hvis du ønsker at bo tættere på centrum vil jeg overveje Courtyard Budapest City Center.

Park Inn by Radisson Budapest
Szekszárdi Utca 16 -18. –  1138
Budapest
Hungary
+36 (1) 688 4900Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

Billigt grundet de point som var blevet brugt.
De ansatte var venlig.
Ok stille område
Tæt på shopping område og vekslings sted som gav en god kurs.

Cons

Hotellet er ikke placeret tæt på centrum af Budapest - det betyder mere hvis vejret er koldt eller dårligt.
Delvist dækket bruseniche.

Placering

Værelset

Service og features

værdi

Generel Vurdering

Konklusion

Bo kun her hvis det er en god pris per overnatning - eller hvis du har 9.000 point i Club Carlson loyalitetsprogram per nat.

3.6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *