Anmeldelse: SAS Business Lounge i Københavns lufthavn (CPH)

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har i forbindelse med en tidlig SAS morgenflyvning til Milano Malpensa (MXP) været forbi og igen testet SAS Business Lounge i København.

Du kan få adgang til loungen, ved enten at flyve på Business Class med SAS eller et andet Star Alliance selskab. Flyver du på economy med et af disse selskaber, har du mulighed for at købe dig adgang. Enten via SAS’s hjemmeside til kr. 179 eller ved indgangen til kr. 219 eller 3.000 Eurobonus point. Hvis man afvejer behageligheden ved ikke at skulle købe morgenmad i transithallen samt de behagelige omgivelser, er SAS Business Lounge ofte klart at foretrække.

Ingen stress her. Alt ånder fred og idyl sammenlignet med transithallen (Foto: John Christensen)

Loungen

Som de fleste ved, ligger loungen placeret lige overfor paskontrollen til C-gates. Jeg havde ikke haft lejlighed til at besøge loungen, efter renoveringen sidste år, så jeg var lidt spændt. Loungen var dog let genkendelig, selvom der er ændret i den designmæssigt, bl.a. med flotte lamper over bordene.
Selv er jeg lidt træt at skandinavisk design med træ og enkelte linjer, men omvendt må jeg indrømme, at det signalerer præcis det, som SAS ønsker. Enkelt og stiligt.

SAS Business Lounge København (Foto: John Christensen)

Mad og drikke

Vi ankom 07:00. Morgenmaden, der serveres fra buffet, er enkel, men frisk og indbydende. Afskåret pålæg, udmærket let lageret ost, æg, tomater mm.
Et godt udvalgt af især grovere brødtyper, som rundstykker, mørkt blødt brød og rugbrød. Der stod endda 20 øl i køleren, hvis nogen skulle have den trang 07:00 om morgenen.
Herudover var der to typer yoghurt med forskellig valsede kornprodukter samt forskellige juicer. Kaffe mm fra automater var OK, kaffen dog lidt tynd, men jeg kompenserer altid ved at komme en espresso oveni kaffen.

Generelt må man sige, at det er et godt produkt, der fungerer, uden nogen form for overdådighed.

Coverfoto: SASHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Behagelige stole
+ God mad og drikke
+ Rimelig pris (hvis man betaler adgang)
+ Masser af plads
+ Rene toiletter

Cons

- Der var intet, at sætte en finger på.

MAD &

DRIKKE

PLADS

KOMFORT

Generel Vurdering

Konklusion

Behagelig lounge med alt en rejsende behøver inklusiv fred og ro. Kan absolut anbefales.

4.5

Trackbacks & Pingbacks

Kommentarer

 1. Peter J. siger

  Efter min mening er det helt ved siden og en smule useriøst at give SAS-loungen i CPH både fire eller fem stjerner. Den er jo uendeligt langt bagud i forhold til hvad man oplever andre steder i Europa eller især verden. SAS-loungen skal helt objektivt ligge på 2-3 stjerner og er nærmest en fornærmelse for kunder, som har betalt dyre domme for business.

  Tag en tur til Dubai eller Doha, så kan man tale om fem stjerner.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej,
   Tak for din besked.
   Målet med en anmeldelse af en lounge er i vores verden at vurdere den i forhold til hvad der ellers er muligt at få i København eller i de nærmeste lounger at sammenligne med. Her vil det så være de andre muligheder i København og i Norden. I vores verden er det kun Eventyr Lounge som er bedre end SAS loungen i København.
   Vi er helt enige om at måles det globalt så er der i f.eks. Hong Kong eller Doha meget bedre lounger for folk som rejser i Business Class eller First Class.

 2. Simon siger

  For DKK 179 eller 219 vil jeg nu mene at man kan komme ret langt i eks. Lagkagehuset hvor det er muligt at få bedre kaffe og nog også brød af bedre kvalitet.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Det er jo interessant – for bliver prisen for høj, så er der alternativer. Hvis nu det er en familie på 4 personer, så er det bestemt en dyr fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *