Apollo åbner nyt ambitiøst sportshotel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Aqua Vista – Powered by Playitas åbner allerede i denne måned

Aktiv ferie og sportshoteller er populære som aldrig før. Nu åbner Apollo, i samarbejde med Playitas, et nyt stort sportshotel i Hurghada i Egypten, og hotellet slår allerede dørene op i denne måned. Gæsterne kan forvente samme standard som på det kendte sportsresort Playitas, idet de har stået for udviklingen af service- og madkoncept samt infrastrukturen for sport og træning. Med det nye sportshotel forventer Apollo at øge antal rejsende til Egypten med 100 pct.

Ovenpå de seneste års succes med Playitas Resort og La Pared – Powered by Playitas etablerer Apollo og Playitas sig nu i en helt ny verdensdel. Sportsresortet Aqua Vista i Hurghada i Egyptenhenvender sig både til elitesportsudøvere og motionister hele året rundt.

Aqua Vista – Powered by Playitas, som er Apollos tredje træningshotel, tilføjer endnu et stort og komplet sportshotel til rejsearrangørens sportsprogram – Powered by Playitas. Apollo har herudover Playitas på Fuerteventuras østkyst samt La Pared – Powered by Playitas på øens vestkyst.

Glenn Bigaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo fortæller:

Interessen for aktiv ferie har aldrig været større, og vi ser frem til at tilbyde vores rejsende et omfattende træningsudbud af allerhøjeste kvalitet i Egypten. Bl.a. kan gæster se frem til, at vi har etableret en infrastruktur på hotellet, som man kun kan drømme om. Man vil fx kunne nyde en olympisk pool i hjertet af anlægget, som er omgivet af sportsfaciliteter samt udstyr i verdensklasse, jeg garanterer, at et ophold på Aqua Vista – Powered by Playitas vil være lidt ud over det sædvanlige.

Om klientellet til det nye hotel i Hurghada fortæller han:

Tanken er, at det nye resort skal tale til alle, som har lyst til at være aktive på ferien – uanset, om vi taler om yoga, crossFit, tennis eller noget helt fjerde. Det nye hotel egner sig desuden til grupper fra svømme- og efterskoler eller andre grupper, der rejser for sammen at dyrke fx boksning, tennis eller andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *