Apollo er tilbage i strandparadiset Jandia

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fuerteventura er den af De Kanariske Øer, der vokser hurtigst i popularitet. Og nu udvider Apollo med et endnu bredere udvalg af destinationer og hoteller på øen.

Ingen anden destination kan måle sig med De Kanariske Øers popularitet i vintermånederne. Og mens Gran Canaria har haft en stabil efterspørgsel i flere årtier, så stryger Fuerteventura frem som stærk konkurrent med rekordfart. Hos Apollo er sports- og strandparadiset, Fuerteventura, da også den af De Kanariske Øer, der stiger mest i efterspørgsel. Indtil videre har der allerede været en salgsfremgang på Fuerteventura på intet mindre end 45 pct. sammenlignet med samme periode sidste år.

Det er hovedsageligt den spektakulære natur og det brede udbud af aktiviteter, der lokker danskerne til Fuerteventura. Derfor er det heller ikke tilfældigt, at Fuerteventura særligt skiller sig ud blandt unge voksne og aktive rejsende, eller at det netop er her, Apollo har sit Apollo Sports-flagskib: Playitas Resort.

Fuerteventura er den kanariske ø, der på flere måder adskiller sig fra de andre øer. Stemningen er en blanding af boheme og sporty, klimaet er solrigt 300 dage om året – og landskabet er oplyst af oaser, silkebløde strande og charmerende landsbyer. Det er ikke uden grund, at filmskabere fra hele verden har kastet deres kærlighed på øen.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Oplev “Europas Hawaii”

I alt tilbyder Apollo seks forskellige feriebyer på Fuerteventura – lige fra populære Corralejo i nord til Costa Calma i syd. Alle områderne har smukke strande, men den smukkeste findes på Jandiahalvøen, som længe var en af surfersamfundets bedst bevarede hemmeligheder.

Stranden Playa de Morro Jable. Foto: Apollo / PR

I dag fremstår området og feriebyen Jandia som en af Fuerteventuras mest attråværdige – uden tvivl på grund af de kilometervis af hvide strande, som har givet øen tilnavnet “Europas Hawaii”.

Udover smukke strande byder Jandia også på flere hyggelige feriebyer – heriblandt Morro Jable. Her venter en skøn strandpromenade, flere udsøgte restauranter og en ægte samt børnevenlig atmosfære. For de eventyrlystne er der desuden mange interessante byer og oplevelser inden for rækkevidde, såsom bjergbyen Pájara.

Fuerteventura har feriebyer for enhver smag, uanset om du længes efter en aktivitetsfyldt ferie eller total afslapning i charmerende omgivelser. For afslappede strandgæster og familier med børn er der dog ikke meget, der slår Jandia. Feriebyen har været efterspurgt blandt vores rejsende i lang tid, og vi er utrolig glade for endelig at kunne tilbyde hoteller her igen.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Kilde: Pressemeddelse
Foto: Apollo / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *