Apollo er tilbage med rejser til det nordøstlige Kreta

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Apollo er kendt for sine rejser til Grækenland. Og nu genåbner rejsearrangøren den direkte rute til feriebyen Sitia på Kreta. Apollo bliver dermed den eneste skandinaviske operatør, der flyver til lufthavnen i det nordøstlige hjørne af den populære ø. Første fly afgår allerede i maj.

Feriebyen Sitia blev første gang lanceret som Apollos helt store rejsenyhed i 2017. Og med sine maleriske gyder, den 2 kilometer lange sandstrand samt en ægte, græsk atmosfære blev øens nye destination hurtigt populær blandt de mange danske Kreta-fans. Så kom pandemien, som bekendt, og Apollo måtte justere antallet af rejser til Kreta igen.

To år senere ser verden dog endelig mere rejsevenlig ud igen, og Apollo introducerer derfor både et historisk bredt program og en strategi, der skal gøre det nemmere for rejsende at opdage mere autentiske destinationer og nye aspekter af eksisterende favoritter. I den proces byder Apollo velkommen tilbage til Sitia.

Sitia er et lille stykke Kreta, som de færreste kender til, og som, mod alle odds, har formået at forblive næsten uberørt af den turisme, der ellers hersker på Grækenlands mest populære ø. Her kommer man tæt på den græske hverdag samtidig med, at ethvert feriebehov bliver opfyldt med flotte hoteller, et udbud af spændende udflugter, god mad og, ikke mindst, en rigtig dejlig strand.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Apollos første fly til Sitia afgår fra København fredag den 19. maj med SAS.

Størst på de små destinationer

Apollos hjerte for autentiske ferieoplevelser gennemsyrer hele rejsearrangørens tilbud – fra de destinationer, som udbydes, og til de enkelte hoteller. Hele Apollo Mondo Local hotelkonceptet omfatter små, ofte familieejede hoteller, og er blandt rejsearrangørens mest populære koncepter.

Vi brænder for at lære hvert hjørne af alle vores destinationer at kende og skabe personlige og ægte ferieoplevelser. Derfor er vores lokale samarbejdspartnere de mest værdifulde, vi har – fordi du altid kender din egen baghave bedst. I Grækenland har vi virkelig opnået det, og den tankegang og måde at arbejde på tager vi med os til alle vores destinationer.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Denne sommer tilbyder Apollo ikke blot rejser til knap 40 forskellige destinationer i Grækenland. Rejsearrangøren har også en bred vifte af rejser til Kroatien, Cypern, Spanien, Albanien, Bulgarien og Portugal.

Kilde: Pressemeddelse
Foto: Apollo / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *