Apollo igen med rejser til Sharm el Sheikh

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nu vender den tidligere storfavorit endelig tilbage i Apollos vinterprogram. Sharm er en god destination for at dykke eller snorkle tæt på Danmark.


Der er få destinationer, der formår at konkurrere med De Kanariske Øer i vintermånederne som Sharm el Sheikh i Egypten. Siden destinationen forsvandt fra Apollos program i 2011, har der været mange, der har ønsket at få den tilbage i rejseprogrammet. Og den 12. oktober går mange rejseglade danskeres ønske altså endelig i opfyldelse. Der lancerer Apollo nemlig sit første fly til det egyptiske bade- og snorkelparadis, som har gennemgået store opgraderinger de seneste år.

Sharm var længe et af vores mest populære rejsemål, og det er nemt at forstå hvorfor. Der er lækre strande, krystalklart badevand, gode hotelfaciliteter og, ikke mindst, spændende seværdigheder over og under vand, hvilket gør Sharm til lidt af et rejsemekka uanset, hvad man ønsker at lave i ferien. Der er samtidigt sket meget de seneste år: Nye områder er opstået, infrastrukturen er blevet forbedret og en stor del af hotellerne har gennemgået en større renovering, så vi glæder os til at komme tilbage.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør i Apollo.


Meget ferie og sol for pengene

Sharm el Sheikhs største attraktion er naturligvis de smukke strande og det imponerende koralrev, som årligt tiltrækker snorkel- og dykkerentusiaster fra hele verden. Men den mangfoldige destination skiller sig også ud som en stor familiefavorit, takket være førsteklasses hotelprodukter tilpasset de mindste. Derudover ligger Sharm el Sheikh kun en kort køretur fra en række spændende seværdigheder, som enhver kulturentusiast har på ønskesedlen – fra historiske Kairo og Petra til Sinai-bjerget.

Den største fordel ved Sharm el Sheikh er alle de muligheder, der er. Det er destinationen, hvor du kan slappe af på et femstjernet hotel uden at brænde et hul i lommen, give dine børn en uforglemmelig ferieoplevelse ved at vælge et hotel med et imponerende vandland, eller fylde dagene med både historiske, kulturelle og aktive oplevelser og udflugter.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør i Apollo.


Et andet stort plus er vejret. I modsætning til mange andre vinterrejsedestinationer kan Sharm el Sheikh prale af solskinsgaranti og skønne temperaturer på 26 grader i gennemsnit gennem hele vinterhalvåret, hvilket nok skal bringe varmen tilbage i vinterkroppen.

Apollos pakkerejser til Sharm el Sheikh afgår fra København hver torsdag i perioden fra 12. oktober til 28. marts.

Læs mere om Apollos rejser til Sharm el Sheikh.

Foto: Hiroko Yoshii on UnsplashHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *