Apollo lancerer nye kombinationsrejser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvad frister mest? By, strand eller bjerge? Cruise eller landjorden? Autenticitet eller luksus? Nu lancerer Apollo helt nye kombinationsmuligheder for ferien, så man ikke behøver at vælge, hvis man ikke har lyst.

Apollos kombinationsrejser, som gør det muligt at opleve to forskellige rejsemål eller to forskellige lande på samme ferie, har været en stor succes i efterhånden nogle år og har lokket mange til at gå på opdagelse i de forskellige muligheder i Grækenland og Kroatien.

Nu udvider Apollo satsningen yderligere med helt nye kombinationsmuligheder, forskellige rejselængder og, ikke mindst, rejsemål, så der er mulighed for endnu flere skræddersyede rejseoplevelser.

Nogen mennesker foretrækker to rejseuger men synes, det er lang tid at tilbringe begge uger samme sted. Andre har kun en uge til rådighed og vil gerne opleve en masse i løbet af den uge. Folk har forskellige behov, og det er det, vi vil tage højde for. Derfor lancerer vi nu kombinationsrejser med én, to og tre ugers varighed, så man selv kan skræddersy den ferie, man drømmer allermest om.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo Rejser.

Flere rejsemål på én ferie

En af de populære kombinationsrejser er øhop i Grækenland, der giver mulighed for masser af unikke oplevelser på grund af de korte afstande. Af samme grund lancerer Apollo nu kombinationsrejser af blot en uges varighed. For der er meget at se, opleve og smage i Grækenland – også selvom man kun har en uges ferie.

”Du kan jo eksempelvis fri til din udkårne,” fortæller Glenn Bisgaard med henvisning til den ultimative kæresterejse med fem dage på strandparadisøen Naxos, som afsluttes med to dage på et eksklusivt hotel i Caldera på Santorini.

Er det ikke lige den store kærlighedstur, der ligger i kortene, frister det måske med en lidt længere ferie, hvor tre forskellige rejsemål koges ned til to ugers ferie.  Det kunne være en tur til den gyldne trekant i Epirus regionen, hvor du oplever Zagorias majestætiske bjerge og eventyrlige natur kombineret med det krystalklare vand og den pittoreske havnepromenade i Sivota samt Pargas fine småbyidyl i én og samme ferie.

Nyhed til strandløverne med hang til græsk historie

For dem, der ønsker at besøge det ægte Grækenland med alt, hvad dertil hører, lancerer Apollo nu også kombinationsrejser med de smukke øer Samos og Patmos på rejseprogrammet.

Der er lækkert på Samos. Foto: Apollo/PR

Samos har længe været en Apollo-favorit blandt ivrige strandløver, der nyder det autentiske græske, som Samos har at byde på. Historiske Patmos har derimod kun været et yndet udflugtsmål.

Til sommer bliver det dog muligt at tilbringe en hel uge på den lille ø, som måske er mest kendt for verdensarvslistens Apokalypse-Grotten og Johannes-klosteret.

Patmos byder på adskillige kapeller, kirker og klostre, som skaber en nærmest meditativ atmosfære. Det er rejsemålet for dem, som vil opleve en ægte del af Grækenland på en ø fyldt med græsk tradition. Her opholder man sig mellem hyggelige stræder og hængende bougainvillea – og nyder mindst lige så smukke solnedgange som på Santorini.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo Rejser.


Læs mere om Apollos kombinationsrejser her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *