Hilton tilføjede over 400 hoteller til kæden i 2021

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

2021 var bestemt ikke et skidt år for den store hotelkæde Hilton. De leverede et rekordregnskab trods året fortsat var påvirket af pandemien, dog ikke i samme grad som i 2020.

Hilton er en af de største hotelkæder i verden med over 6.800 hoteller (målt på omsætning). Marriott International er en klar nummer et med over dobbelt så stor omsætning som Hilton kæden. Det skyldes sammenlægningen for nogle år tilbage med konkurrenten Starwood.

Som en del af Hilton kæden er hotellerne fordelt på følgende 18 forskellige individuelle mærker:

Du finder Hilton i 122 lande og territorier, men desværre ikke i Danmark i øjebliket. Tidligere havde Hilton et hotel i Københavns Lufthavn, men dette blev overtaget af Nordic Choice Hotels og er nu Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Hilton havde travlt i 2021 og det betød at over 400 nye hoteller blev en del af et af de 18 mærker et sted i verden. Faktisk oplyser Hilton at det var hele 414 nye hoteller der kom til kæden.

Det betød at Hilton i slutningen af 2021 kunne tilbyde over 67.100 ekstra værelser.

Efter et år med genopbygning og vækst har det været fantastisk at være vidne til at rejseindustrien har vist sig at være stærk og at vores teams udholdenhed og vilje til forandringer har været unik. Vi er klar til at få flere gæster på vores hoteller rundt om i verden.

Vi tror på at folk vil rejse og opleve kultur og mennesker. Det er helt centralt for mennesket.

I taler for os alle i Hilton, når jeg siger at vi ser frem til at sige velkommen til vores gæster og hjælpe med at skabe minder i 2022.

Chris Nassetta, chief executive i Hilton.

I fremtiden vil Hilton heller ikke stå stille. De har en udviklingsplan på efterhånden 2.670 nye hoteller og yderlige 408.000 ekstra værelse.

Vi ved også at Hilton gerne vil tilbage til København, så efter det fejlede forsøg på at komme til Ørkenfortet, som endte med at blive et flot nyt NH Collection hotel, så tror vi på at den helt rigtige lokation blot skal findes – og så ser vi igen et Hilton hotel i København.

Forsidebilledet: De nye Hilton Garden Inn på Færøerne, som åbnede under pandemien. Kilde: Hilton/PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *