Apollo lancerer rejseprogram med nordiske kendisser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Tirsdag efter jul lancerede rejsearrangøren Apollo ”Go. Live a Little!”-serien, hvor kendisser fra hele Norden bliver kastet ud i en række udfordringer på rejsen. Serien er en del af Apollos nye kommunikationskoncept, som opfordrer rejsende til at skabe nye spændende ferieminder ved at turde træde ud af komfortzonen og prøve nye ting.

Der sker noget med os, når vi rejser. Vi sænker både skuldrene og paraderne. Kroppen bliver mere fri, sindet lettere, og vi er mere åbne over for nye oplevelser. Med udgangspunkt i den helt særlige feriefølelse lancerer Apollo nu rejseprogrammet ”Go. Live a Little!” En serie, hvor nordiske kunstnere, oplægsholdere og influencers udfordres til at træde ud af deres komfortzone og prøve nye ting for allerførste gang.

Med den nye Go. Live a Little!-serie ønsker vi at inspirere folk til at skabe flere uforglemmelige ferieminder. For selvom vi er vilde med total afslapning på lunere breddegrader, så er det oplevelserne, der gør rejsen til et eventyr – og det er ofte også det, vi husker, når vi tænker tilbage på en god ferie.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Lisbeth Østergaard tester en zipline

Surfing, madlavningskursus, SUP og zipline er blandt de aktiviteter, kendisserne kaster sig ud i i den nye serie. Sidstnævnte er eksempelvis det, som tv- og radiovært Lisbeth Østergaard får prøvet kræfter med.

I feriebyen Makarska langs den kroatiske riviera suser hun over kløfter fra bjergtoppe til havet i en zipline – og for en med højdeskræk bliver det hurtigt en adrenalinfyldt oplevelse, hun sent vil glemme. Efter en veludført mission opdager Lisbeth desuden det fantastiske kroatiske øhav i sin egen speedbåd – en udflugt, der omfatter både høj fart, salte bade og en romantisk picnic i solskinsvejr.

Seriens afsnit blev vist på Apollos hjemmeside fra 27. december i både Danmark, Sverige og Norge. Du kan også finde det på YouTube.

Om Go. Live a Little:

Go. Live a Little!-konceptet handler om at opmuntre folk til at følge deres impulser og prøve noget nyt med ferieluft under vingerne. Og det uanset om det er at stå op på surfboard, lære en sætning på græsk, smage en ny ret eller prøve at lave absolut ingenting. Simpelthen at turde leve lidt på egne præmisser.

Se Go. Live a Little! her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *