Ugen der gik: Nyt tiltag på InsideFlyer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Kalenderen har slået 2023, og et nyt år betyder som regel også et nytårsforsæt. Her på redaktionen har vi selvfølgelig også et nytårsforsæt, og det er et nyt tiltag. Vi vil for fremtiden samle “Ugen der gik”

GODT NYTÅR Og velkommen til 2023. Vi her på redaktionen hos InsideFlyer arbejder dagligt med at finde de bedste kvalitetsnyheder og indhold fra rejsebranchen, som kan gøre gavn hos vores læsere.

Men udover at vi bruger mange timer på at finde de nyeste rejse deals og nyheder til vores læsere, så er der altid mere at skrive om hver uge.

´Dette roder vi nu bod på herfra indgangen til 2023. Fra søndag i uge 1 og fremover vil vi lave en opsamling over “Ugen der gik”.

“Ugen der gik” konceptet vil fungere på den måde at vi hver søndag morgen vil udkomme med et overblik over opdateringer fra luftfart og rejsebranchen, som vi ikke har udgivet artikler om.

Eksempler på ting som kan finde vej til “ugen der gik” kunne eksempelvis være en baseåbning fra Ryanair i Rumænien, eller hvis KLM åbner en ny rute. “Ugen der gik” kunne også være hvis et rejsebureau i Spanien kommer under konkurs, eller hvis eksempelvis “Visit Iceland” anbefaler nogle helt speciale nyheder på Island, der vil være et besøg værd.

Vi på redaktionen hos InsideFlyer, ønsker alle et lykkebringende nytår også ser vi frem til at bringe endnu flere nyheder fra hele rejsebranchen til vores læsere.

Kan du ikke vente med med at læse ugens nyheder indtil “Ugen der gik” artiklen udkommer? Så kan du med fordel besøge InsideFlyers Forum hvor nyhederne også oftest vil være at finde under “kort nyt”Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Rasmus siger

    Tak – det lyder som et fedt format. Regn med mig som fast læser. Ja, faktisk bliver det nok mit nytårsfortsat at læse Ugen der gik én gang om ugen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *