Apollo med nyt botique-hotel i Grækenland

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der er skruet op for design, forkælelse og lokal madkultur med et moderne twist, når Apollo åbner dørene til deres helt nye Apollo Mondo Boutique hotel på Lesvos.

Mondo Boutique Porto Plomari er nemlig ikke bare endnu et nybygget hotel. Der er tænkt ekstra i forkælelse til alle sanser, design, æstetik, gode materialer og komfort til hotellets gæster, der bl.a. kan se frem til masser af aktiviteter, træning og rekreation. 

Hotellet, som er Apollos seneste satsning på den sagnomspundne græske ø Lesvos (i folkemunde også kendt som Lesbos), er indrettet i en tidligere fabriksbygning til en sæbe- og olivenfabrik. hvilket har resulteret i en helt unik atmosfære, en særlig æstetik og rig mulighed for at opleve historiens vingesus.

Beliggenheden ved havet er samtidigt fantastisk og så tæt på stranden, som man kan komme.

Moderne græsk madkultur 
Filosofien omkring Mondo Boutique-konceptet er, at maden, der serveres på hotellet, skal have et lokalt og traditionelt islæt. Således også på Porto Plomari, hvor restauranten tager udgangspunkt i det traditionelle græske køkken, som er base for alt, hvad der serveres. 

Af samme årsag er menuen på hotellets restaurant også baseret på traditionelle retter for området med et moderne islæt, og køkkenet er primært baseret på lokale råvarer, der er lokalt producerede. 

Med det helt nye Mondo Boutique hotel giver vi for alvor vores rejsende det, som de vil have. Samtidig med, at vi får endnu et hotel, der leverer den ægte Apollo DNA. Man får det lokale islæt, hvor man virkelig føler, at man er rejst til Lesvos og smager og mærker det område, som man besøger, kombineret med alle de bekvemmeligheder, som man kan forvente af et 4+-stjernet hotel. Og naturligvis har det været vigtigt for os her i 2020, at der også er tænkt bæredygtige tanker omkring både byggeriet og driften.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo. En rolig voksen-oase

Hotellet stræber da også efter at være en rolig oase og er derfor for det voksne publikum. Samtidig er der rig mulighed for at massere både sjæl og krop ved fx at deltage i morgenyoga fem dage om ugen, ugentlige træningsprogrammer, gruppetræning, vandreture eller at indtage det helt nybyggede og veludstyrede fitnesscenter med udsigt til havet.

Porto Plomari er blot det andet Apollo Mondo Boutique hotel, der er lanceret i den nye Mondo Boutique-kategori. Udover det helt nybyggede Porto Plomari findes også Isola Verde i Sivota. Begge hoteller har fokus på det lokale islæt med fokus på gastronomi, komfort, design, træning, musik og dufte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *