App mod jetlag: Timeshifter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Jetlag er tit et problem for rejsende, der krydser flere tidszoner. Appen “Timeshifter” hjælper med at tilpasse sig til en ny tidszone.

Appen kan naturligvis købes. Men medlemmer af United’s MileagePlus kan nu gratis prøve Timeshifter. Appen viser det bedste tidspunkt for at sidde i stærkt lys (eller undgå lys), hvornår man skal lægge sig til at sove og om man kan nyde koffein. Appen er målrettet mod kunder, der flyver over tre eller flere tidszoner og vil være et nyttigt værktøj for dem at administrere deres jetlag.

Timeshifter fjerner al gætteriet for at undgå jetlag og bruger i stedet videnskab og algoritmer til at designe en tilpasset, trinvis tur over tidszoner. Jeg blev overbevist over dens effekt, første gang jeg brugte appen. Jeg tror, at vores kunder også vil elske den.

Luc Bondar, præsident for MileagePlus

Timeshifter

Timeshifter blev udviklet af nogle af de bedste forskere der beskæftiger sig med søvn- og døgnrytme samt hjerneforskning. Appen fokuserer på at hjælpe rejsende, der krydser tre eller flere tidszoner. I følge appens hjemmesiden kan den også bruges af personer, der arbejder på skiftehold.

Appen bruger en algoritme til at udarbejde planer for den enkelte rejsende baseret på en række forskellige faktorer som eksempelvis den rejsendes normale søvnmønster, detaljer om flyrejsen og individuelle præferencer. Den individuelle plan indeholder:

 • Instruktioner til, hvornår brugeren skal udsættes for stærkt lys og hvornår brugeren skal undgå lys.
 • En plan for, hvornår brugeren skal sove eller slumre. Planen er baseret på brugerens individuelle søvnpræferencer.
 • En plan for at optimere indtagelsen af koffein.
 • En tidsplan for indtagelse af sovemidlet melatonin, hvis brugeren måtte ønske at indtage det.

Sådan får du adgang til Timeshifter

Samtlige medlemmer af United Airlines loyalitetsprogram MileagePlus kan gratis få mulighed for at prøve appen Timeshifter og få udarbejdet en gratis jetlag-plan. Denne kommer oven i den gratis prøveplan, som Timeshifter tilbyder sine nye kunder. Medlemmer af MileagePlus med den højeste status (de såkaldte Premier 1K-medlemmer) kan få et års gratis abonnement, hvor man kan få udarbejdet et ubegrænset antal planer.

Vurderingen af Timeshifter

Jeg rejser normalt ikke på tværs af tidszoner – og har derfor ikke haft brug for at prøve Timeshifter. Derfor har jeg tjekket Trustpilot. Her har 241 personer vurderet appen, der i gennemsnit har fået 4,2 stjerner på GooglePlay (og 4,7 stjerner i App Store). Kommentarerne er generelt, at appen er god, men enkelte brugere mener, at appen er for dyr. Det koster 40 kroner at lave en enkelt plan i appen – mens et årsabonnement koster 199 kroner. Næsten 200.000 brugere har prøvet appen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  • Henry Jørgensen siger

   Hej Michael,
   Mange tak for at sende de to links.
   Mange hilsner,
   Henry

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *