Arlanda Lounge Non-Schengen – Stockholm

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På en rejse fra Stockholm Arlanda til Dubai, var jeg inviteret til at prøve Arlanda Lounge som ligger i lufthavnens Non-Schengen område, straks efter paskontrollen. Efter at have besøgt Qatar Airways lounges i Hamad International Airport i Doha var forventningerne høje.

Arlanda Lounge fungerer som kontrakt-lounge for Qatar Airways, Emirates og Ukraine International Airlines. Derudover kan loungen benyttes af rejsende med Priority Pass™ samt SAS-rejsende til Storbritannien og USA.

Loungen ligger på anden sal af finger F, lige efter rulletrappen når man kommer op fra paskontrollen. Loungen er kun tilgængelig for rejsende til destinationer uden for Schengen, da alle fly fra finger F går til sådanne destinationer.

Salat og hummus
Salat og hummus

Servering i Arlanda Lounge

Der er selvbetjening af øl, vin, kaffe, the og sodavand samt smørrebrød og kager. Stedets signaturret er rygende friske vafler, som til gengæld er eneste varme indslag. Enten spiser man ikke vafler om torsdagen, eller også var de revet væk da InsideFlyer var på besøg. I det hele taget mindede buffetten mest af alt om en militær-kantine kort før lukketid.

Pålæg i Arlanda Lounge
Pålæg i Arlanda Lounge

Faciliteter

Ud over plads til at arbejde, er der ikke mange andre faciliteter i loungen, bortset fra et tyndt udvalg af aviser og magasiner samt gratis WIFI. Sidstnævnte fungerede til gengæld godt.

Udvalget af alkoholiske drikkevarer - der var kolde Pripps i køleskabet
Udvalget af alkoholiske drikkevarer – der var kolde Pripps i køleskabet

Loungen åbner kl. 08.00 alle ugens dage, og lukker kl. 19.00 tirsdag, onsdag og fredag. Mandag, torsdag og lørdag holdes åbent til kl. 22.00.

Oprindeligt udgivet af Peter Fox fra InsideFlyer.noHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Placeringen lige efter paskontrollen
+ Relativt få mennesker
+ Toiletter forbeholdt loungegæster
+ Godt WIFI

Cons

- Ringe madudvalg
- Ingen varme retter
- Kun økologisk vin

Service

Beliggenhed

Mad og drikke

Generel Vurdering

Konklusion

Mit besøg var en sløj oplevelse. Der var ingen i receptionen da jeg ankom, og et generelt fravær af det meste opsummere bedst mit besøg. Det mest positive der kan fremhæves, er loungens beliggenhed og et brugbart WIFI.

2.8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *