August 2018: Dobbelt point hos Radisson Rewards

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du bor på et Radisson hotel, Park Inn eller andre hoteller, der er med i loyalitetsprogrammet Radisson Rewards, får du dobbelt antal point indtil udgangen af august 2018. Dette gælder for alle ophold på mindst 2 nætter, der ikke er betalt helt eller delvist med point.

Der er en lille måned tilbage af sommerkampagnen hos Radisson Rewards. Denne gang får man dobbelt antal point alle ophold på mindst 2 overnatninger, hvis man ikke betaler opholdet helt eller delvist med point fra programmet.

Betingelser

Man skal være medlem af Radisson Rewards og tilmelde sig kampagnen. Det kan gøres her.

Opholdet skal være pointgivende (ofte vil ophold bestilt gennem rejsebureau eller et rejsebureaus hjemmeside ikke give point – ligesom man  heller ikke får point på specielle firmaaftaler og konferencer). Desuden er det et krav, at opholdet ikke er helt eller delvist betalt af point fra Radisson Rewards, ligesom kampagnen heller ikke kan kombineres med booking bestilt via det såkaldte “Dream Deals tilbud”, hvor man kunne få op til 30% rabat på værelset.

Endelig er det et krav, at opholdet er bestilt efter 9. juli og at det finder sted i perioden 9. juli til 31. august. D.v.s., at du både skal tjekke ind og ud i denne periode.

Medlemmer, der ofte benytter et hotel i programmet kan optjene en sølv-, guld- eller plantin-status, som giver ekstra bonus på op til 75%. Du vil ikke få dobbelte point på denne bonus, som gives til medlemmer med status.

Overvejelser

  • Har du reserveret dit ophold før 9. juli, bør du overvejer, om du skal annullere denne reservation og lave en ny. I givet fald, skal du være sikker på, at du kan komme ud af din reservation uden omkostninger og at du stadig kan lave en ny reservation til samme pris.
  • Har du en reservation over månedsskiftet august/september, kan denne splittes op i 2 reservationer, hvor den første periode slutter 31 august (og dermed giver point). Igen skal du være sikker på, at dette ikke koster ekstra – og at det er muligt. Det bedste vil naturligvis være at ordne det on-line, men kan det ikke lade sig gøre, så tag en snak med personalet i receptionen. Forhåbentlig kan de hjælpe med at splitte reservationen. Du skal så blot betale for det første ophold 31. august og få en samlet afregning på dette ophold.

 

Billederne er fra hjemmesiderne for Radisson Rewards og Radisson Blu Scandinavia Hotel Copenhagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *