Sightseeing med vandflyver over Aarhus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Tirsdag aften var det endelig blevet tid til, at jeg skulle indløse en fødselsdagsgave fra min bedre halvdel: En sightseeing tur over Aarhus med NORDIC Seaplanes.

Jeg har kun fløjet med NORDIC Seaplanes en gang tidligere (fra Aarhus til København), men jeg er alligevel stor fan af selskabet og deres koncept. Det ved min kone og derfor lå det lige til højrebenet, at forære mig en sightseeing tur i fødselsdagsgave tilbage i foråret.

Vi har tidligere skrevet om sightseeingturene med NORDIC Seaplanes her på siden. Denne sommer flyves turene om aftenen fra Aarhus på tirsdage og torsdage og fra København på mandage og onsdage. Derudover er det muligt at flyve fra Horsens lørdag d. 18. august hvor der flyves tre gange. Faktisk er der også planlagt to ekstrature fra Aarhus lørdag d. 1. september.

Landing i Aarhus Havn.

Et must for en flynørd

Hvis ikke du benytter vandflyver ruten i dagligdagen, men er interesseret i flyvning, og bor tæt ved Aarhus, Horsens eller København, så bør du unde dig selv en sightseeing tur med NORDIC Seaplanes! Du kan selvfølgelig også vælge nogen af de andre turmuligheder selskabet tilbyder (primært i sommerhalvåret).

Alle sightseeingture starter med, at du kan nyde et glas bobler og lidt chips. Efter en meget uformel check-in byder piloten velkommen og du har mulighed for, at stille spørgsmål omkring flyet og ruten mm.

Før min tur havde jeg fornøjelsen af, at se vandflyveren lande lige foran en af Molslinjens hurtigfærger.

Efter ombordstigning og motorstart sejlede vi ud af den lille havn hvor NORDIC Seaplanes holder til i Aarhus og fortsatte om i den del af havnen hvor de store containerskibe normalt ligger til. Herfra gik starten mod vest ind over Aarhus (se video!).

Sightseeingturen giver dig cirka 20 minutter i luften. På min tirsdags-tur gik ruten nordover forbi bl.a. Risskov og Egå før vi vendte 180 grader ude omkring Kalø Slotsruin og fløj hjem over Aarhus centrum.

Ombord på flyveren er benpladsen meget rimelig og ved alle sæder findes støjreducerende hovedtelefoner fra BOSE.

This slideshow requires JavaScript.

Det er en fantastisk oplevelse, at se sin by fra oven. Endnu mere fantastisk er dog flyveoplevelsen! Twin Otteren er et charmerende bekendtskab og hvor ofte får du lige muligheden for, at kunne se direkte ud i cockpittet og endda tale lidt med piloterne undervejs?

 

Overblik

Pros

- Fed flyveoplevelse.
- Unik måde at se Aarhus på (eller København eller Horsens).
- Uformel tone hos personalet (på jorden og i luften) bidrager til en god stemning/oplevelse

Cons

- Turen måtte gerne vare længere :-).

Service

Lokation

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Med en af NORDIC Seaplanes sightseeingture kan du for et rimeligt beløb få en flyveoplevelse du ikke finde lignende mange andre steder - slet ikke i Danmark!

4.7

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *