Austrian Airlines flyver nu til Boston

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Boston er en populær destination. SAS har i år opjusteret til en daglig afgang i sommerprogrammet. Fra 29. marts 2020 vil Austrian Airlines også flyve dertil.

For et par dage siden meddelte Austrian Airlines, at selskabet vil nedlægge ruten mellem Wien og Miami fra 2020. Den frigivne kapacitet skal bruges på andre ruter. Nu er det blevet annonceret, at Austrian opretter en ny rute mellem Wien og Boston fra sommerplanen 2020

Austrian Airlines nye rute

Fra 29. marts 2020 vil Austrian Airlines have en direkte rute mellem Wien og den nordamerikanske storby Boston, der er et af de større storbyområder i USA. Byen er et økonomisk kraftcenter. Erhvervslivet blomstrer og flere store og internationalt anerkendte universiteter holder til i Boston, eksempelvis Harvard. Også blandt turistet er byen meget populær.

Boston. Foto: © Phillip Grondin, flickr

Austrian beflyver ruten med en Boeing 767. Fra 29. marts 2020 begynder man med 4 ugentlige returflyvninger. Dette øges til 6 ugentlige returflyvninger fra midten af april. De planlagte tider er:

OS 091 VIE-BOS 13:25-16:30

OS 092 BOS-VIE 18:15-08:25+1

Lige nu er ruten kun planlagt for sommersæsonen 2020. Efter opstarten vil man vurdere, om der er basis for at fortsætte derefter.

Lufthansa Group får op til 6 daglige afgange.

Boston er en meget efterspurgt destination for Lufthansa Group. Lufthansa flyver fra Frankfurt op til 2 gange om dagen. Dertil kommer en daglig Lufthansa flyvning fra München og op til to daglig SWISS flyvning fra Zürich. Austrian vil nu tilbyde den 6 afgang.

Artiklen er oversat og bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Steffen og bragt på vores tyske søsterside.

Forsidefoto: (c) Austrian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *