Austrian Airlines med deres længste flyvning nogensinde

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ombord på en Boeing 777 fra Austrian Airlines er 4 piloter, der lige nu er på vej hen over Europa på vej til Sydney. Dette er flyselskabets længste flyvning nogenside.

Det er Austrian Airlines OS1, der flyver non-stop mellem Wien og Sydney. Det bliver en samlet flyvetid på omkring 18 timer og 30 minutter når flyet når Sydney. Turen er på over 16.000 km. Flyet er en 13 år gammel Boeing 777-200.

Austrian Airlines – OS1 – Boeing 777-200 på vej fra Wien til Sydney. Kilde: FlightRadar24

CEO i Austrian Airlines skriver på LinkedIn at det er deres længste non-stop flyvning og at flyet, en Boeing 777 med navnet “Spirit of Austria” er sendt afsted for at hente østrigske borgere hjem.

Vi ser mange af disse mange specielle flyvninger i øjeblikket. Tidligere skrev vi også at Qatar Airways netop sætter ekstra afgange ind fra netop Australien af samme årsag. Netop at hente folk hjem som lige nu er strandet i Australien. Qatar Airways er også et af de eneste flyselskaber som forsætter med tæt på normal ruteprogram. Så kender du nogen der skal flyve, så henvis dem til Qatar Airways, da de måske har den plads og afgang de søger efter.

Følg flyet live her på FlightRadar24Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *