Avis kampagne: Scor 10.000 EuroBonus point ved at leje bil

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I går startede en ny Avis kampagne, hvor du på en enkelt billeje kan score dig 10.000 EuroBonus point. Men kampagnen er ikke lige så attraktiv som de tidligere har været. Læs med hvorfor.

Tidligere Avis kampagne har været noget mere gavmilde, da denne nye kampagne kræver at du lejer en bil i mindst 10 dage. Dette gør helt sikkert at mange ikke vil kunne udnytte den til fylde.

Jeg har dog selv lavet en bestilling på 16 dage i vores sommerferie med udgangsunkt i München. München er et lille lyspunkt i Tyskland rent billejemæssigt. Det ligger perfekt for videre rejse sydpå og priserne er ofte de billigste. Så vi flyver til München og kører videre ind til Italien og holder 14 dages ferie. Eneste ting man skal være opmærksom på, er at der i visse lande er restriktioner på hvilke biler og bilgrupper, som der må bruges. Så vær opmærksom på dette når du lejer en bil.

Hvordan bestiller du så?

Kampagnen gælder derfor billeje på mindst 10 dage. Den gælder i følgende lande/områder:

 • USA
 • Mellemøsten
 • Europa
 • Africa
 • Asien

Du skal leje en bil i gruppe C eller derover i perioden fra den 1. februar 2019 og frem til den 31. august 2019.

Du skal have lavet din bestilling senest den 14. januar 2019 for at kunne gøre gavn af kampagnen.

VIGTIGT!

Det nye i denne kampagne er også at du skal huske at downloade en voucher. Denne voucher skal du fremvise når du henter bilen. Det er din eneste mulighed for at sikre at du får de 10.000 EuroBonus point.

Det er desværre lidt manuelt og gammeldags at skulle huske papir. Vi tør ikke garantere at det virker blot ved at vise voucheren fra din mobiltelefon, så vi anbefaler at du får den printet ud og lagt klar sammen med eventuelt dit pas. Så har du det med.

BESTIL HER: Du skal bestille via dette link fra Avis

I selve betingelserne (punkt 7) står der at du også kun kan benytte denne kampagne en gang. Dette er også anderledes end de tidligere gange.

Betingelserne i detaljer kan du læse her

 1. Promotion is strictly only valid for reservations created via www.avisworld.com/EuroBonus
 2. Only valid for reservations taking place between 2nd January to 14th January 2019 and rentals taking place between 1st February to 31st August 2019
 3. SAS EuroBonus Extra points promotion are valid for rentals in the US (North America and Canada), Europe, the Middle East, Africa and Asia
 4. 10,000 points are only awarded on rentals of 10 days or longer and car group C or higher / larger
 5. The promotion is only valid for separate rentals and not rentals with consecutive rental days
 6. May not be used in conjunction with any other coupon or promotions, other than those stated on this website
 7. Strictly one coupon is redeemable per promotional period
 8. The promotional coupon must be downloaded on this website, www.avisworld.com/eurobonus, printed or saved on a mobile or tablet device, and presented to
  the sales agent upon collection of the vehicle
 9. Coupon number MEPA016 relates to this promotion
 10. Promotional points will only be awarded when you present the coupon upon collection of the vehicle. Without the coupon, no promotional points will
  be awarded
 11. Standard Avis and SAS EuroBonus Terms and Conditions applyHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *