United Airlines udgiver kogebog

https://exclusives.mileageplus.com/Listing/Details/5721152/Celebrate-the-Polaris-Cookbook-in-the-Polaris-Club-at-San-Francisco-airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Generelt anses meget flymad for intetsigende, uinspirerende og designet til hurtig og kompakt service. Men flyver man på business class eller first class, ved man også, at retterne der serveres i 37000 fod kan være virkelig lækkert.

United Airlines vil gerne bevise, at flymad er lækkert og velsmagende. Dette har de valgt at gøre, ved at udgive en kogebog.

Nej, kogebogen er ikke blot en liste over simple snacks, nødder eller en kedelig sandwich. Kogebogen indeholder over 40 forskellige opskrifter og er en samling af opskrifter, der er inspireret af United Airlines Polaris Business Class.

Med udgivelsen af den nye kogebog, kan man altså selv tilberede og nyde de forskellige retter som serveres om bord, alt i mens man sidder derhjemme.

Ifølge United’s hjemmeside ændres Polaris Business Class menuen månedligt, så kogebogen har mange forskellige retter at byde på.

Hvis man kunne tænke sig at få fingrene i bogen, kan den købes på United Airlines shop. Bogen koster 29,99 dollar. (ca. 196 kr.)

Copyright forsidebilledeHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *