BC Hospitality Group præsenterer ny Cluster General Manager til Copenhagen Marriott og AC Hotel Bella Sky.

Martin Åkesson

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Svenske Martin Åkesson skal fremover lede de to københavnske hoteller, og det er ikke hvem som helst der indtager posten.

Martin Åkesson kommer med solid hotelerfaring i bagagen når han 1. august tiltræder stillingen som cluster General Manager for Copenhagen Marriott og Hotel Bella Sky. Han har været i hospitalitybranchen i hele sit professionelle liv, senest som General Manager for Radisson Hotel Group, Malmö, Copenhagen, Oslo & Trondheim, og inden da som cluster General Manager for Renaissance Malmö Hotel og Courtyard by Marriott Stockholm.

Vi har netop sikret det økonomiske fundament under BC Hospitality Group, navngivet vores nye flotte arena og nu henter vi en erfaren General Manager til at stå i spidsen for vores to Marriott-hoteller.

Christian Folden Lund, CEO BC Hospitality Group.

Martins opgave bliver, sammen med teamet, at bringe begge hoteller tilbage som før den globale krise, men også udvikle, og sikre det høje niveau man med rette forventer som gæst på hoteller af den kaliber.

At overtage ledelsen af de to ikoniske københavnerhoteller, Copenhagen Marriott og AC Hotel Bella Sky, er en udfordring jeg glæder mig enormt til komme i gang med. Der ligger en stor opgave forude, af grunde som vi alle kender, og jeg er helt overbevist om at vi kommer stærkt igen, vi har de bedste medarbejdere og forudsætninger. Jeg ser også meget frem til at være en del af BC Hospitality Group, og med de visioner og ambitioner som jeg er blevet præsenteret for, kan det kun gå en vej. Jeg glæder mig at bidrage med min solide erfaring og ekspertise, til arbejdsdage i København og nye og gode udfordringer.”

Martin Åkesson, kommende Cluster General Manager til Copenhagen Marriott og AC Hotel Bella Sky.

Martin Åkesson er pt bosat i Stockholm og en del af planen er at rykke tættere på København når han starter 1. august.

Martin bidrager med stor og vigtig international hotelerfaring, han kender Marriott-universet inde fra, kan sætte kursen og være en god og motiverende leder for det team der skal sikre, at Copenhagen Marriott på Kalvebod Brygge og AC Bella Sky ved Bella Center igen får fulde huse i takt med at verden åbner.

Christian Folden Lund, CEO BC Hospitality Group.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *