Så kommer Hilton tilbage til København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så er det ganske vist – Hilton kommer tilbage til København igen. BC Hospitality Group og ATP Ejendommen har lavet en aftale med Hilton om at bruge den gamle Nordea bygning ved Knippelsbro – det skal dog lige sættes i stand for godt én milliard kroner først før det åbner som et 5-stjernet hotel.

Det er ATP Ejendomme og BC Hospitality Group, som står bag dette Hilton comeback og en investering i bygningen ved Knippelsbro. Det er Nordea’s gamle hovedkvarter, som Nordea forlod sidste del af 2017. Hilton måtte forlade København i april 2017, da Københavns Lufthavne og Peter Stordalen’s Choice Hotels lavede en aftale der betød af Hilton måtte lukke det hotel de havde i lufthavnen. En bygning, der er ejet af Københavns Lufthavne.

Navnet på det nye 5-stjernede hotel bliver Hilton Copenhagen City og det får 400 værelser.

Allan L. Agerholm, CEO for BC Hospitality Group udtaler til Standby.dk at:

Fra vi begyndte at tale med Hilton om at få kæden retur til København skulle mange bevægelige dele falde på plads. Først og fremmest skulle vi finde det rigtige sted og lave en plausibel forretningsmodel. Men Hilton i København – det ligger til højrebenet.

Både ATP, Hilton og BC Hospitality Group har meget høje ambitioner for det kommende Hilton-hotel. Det skal være et af Københavns absolut førende og levere et topprodukt som vi for eksempel allerede gør med Marriott-hotellet, der jo næsten bliver genbo til Hilton Copenhagen City.

BC Hospitality Group råder allerede over 1.584 hotelværelser, 162 møde- og konferencelokaler og ca. 200.000 m2 konference- og møde- og eventfaciliteter med plads til over 30.000 personer.

Udover AC Hotel Bella Sky Copenhagen, så er det 5-stjernede Copenhagen Marriott også en del af den nuvørende portefølje.

Seneste investering er netop Copenhagen Marriott er at der er brugt 4,5 millioner kroner på at renovere og opgradere The Royal Suite. Læs mere om The Royal Suite her.

Ud fra denne standard for Copenhagen Marriott, så bliver det bestemt interessant at følge udviklingen af det nye Hilton hotel.

InsideFlyer glæder sig meget over at Hilton får comeback i København og ser frem til kunne vise mere, når det frigives.

Kilde: TV2 Nyhederne og Standby.dk

Forsidebilledet er fra BC Hospitality Group.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *