Miles & More indfører mileage pooling for familier

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Til maj vil medlemmer af Lufthansa Miles & More programmet blive i stand til at kombinere miles med familiemedlemmer i samme husstand, både når det gælder optjening og indløsning af miles

Den nye plan vil tillade to voksne og op til 5 børn i den samme husholdning at dele Award Miles. Status Miles kan ikke kombineres. Med andre ord, far og børnene kan ikke kombinere deres Miles for at give mor en Senator status (svarende til sølv). Til gengæld kan de give mor en First Class billet ved at kombinere deres Award Miles.

Det vil være en kæmpe fordel at kombinere miles, specielt når Miles & More har gode tilbud på bonusrejser. Tit kan man med de månedlige tilbud booke bonusrejser for det halve antal point.

Forhåbentlig ændrer Miles & More ikke på optjeningstabellen i forbindelse med introduktionen af mileage pooling for familier. Det vil i så fald fjerne nogle af fordelene ved familiy pooling.

Miles & More er ikke kun bonusprogram for Lufthansa, men også for Adria Airways, Austrian, Brussels Airlines, LOT og Swiss. Foruden Star Alliance medlemmer, så optjener man også miles hos en række andre partnere. Se mere her.

Miles & More fejrer i år deres 25 års jubilæum, så man kan forvente. at nogle gode tilbud vil blive annonceret før den travle sommer.

En ting man kan håbe på er, at Miles & More vil sænke prisen på afgifter i forbindelse med bonusrejser, specielt for First og Business Class.

 

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *