Hilton Copenhagen Airport bliver til Clarion Copenhagen Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det ikoniske Hilton-hotel ved Københavns Lufthavn skifter i dag ejermænd, og overgår i samme omgang til en anden hotelkæde.

Efter 16 års ejerskab, må Hilton videregive deres hotel ved Københavns Lufthavn til de nye ejere ved Clarion Hotels. Det er med en hvis melankoli at mange siger farvel til “det gode gamle Hilton-hotel”, som for mange rejsende har ligget blandt favorit hotellerne.

Her til morgen var vores redaktør omkring lufthavnen, for at tage billeder af den visuelle rebranding, der skete i form af at pille Hilton skiltet ned, og hænge det nye Clarion skilt op.

Det nye Clarion skilt, monteret på hotellet
Det velkendte Hilton skilt pilles ned

Overnatter man i nat på hotellet, bliver det en lidt speciel nat. Hotellet er nemlig Hilton frem til midnat, og skifter til Clarion til i morgen!

Hilton Copenhagen Airport sagde også selv farvel og tak, igennem deres Facebookside i går:

Men ligesom vi er triste over at sige farvel til et godt hotel, ser vi frem til at se det nye hotel, og vi håber på at de opretholder samme høje standard! InsideFlyer byder dermed Clarion velkommen til Københavns Lufthavn.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *