Status match fra Hilton Honors til Nordic Choice Club

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I anledningen af at Nordic Choice Hotels har overtaget det tidligere Hilton Copenhagen Airport, så har de netop nu et tilbud om status match. Dette er en god mulighed for at få samme status i deres Nordic Choice Club medlemsprogram.

Nordic Choice Hotels har startet denne kampagne op for at få de tidligere Hilton kunder med over, efter at de per 1. april i år overtog det tidligere Hilton Copenhagen Airport hotel. Det nye hotel har fået navnet Clarion Hotel Copenhagen Airport og vi dækkede skiftet løbende op til den 1. april.

Du kan læse mere om dette status match her eller om Nordic Choice Club medlemsprogrammet i vores guide her.

De skriver følgende om deres tilbud om status match:

I perioden 1. april til 30. juni 2017 giver vi dig samme niveau her hos os i Nordic Choice Club, som du har i Hilton Honors – helt gratis. Vi ønsker nemlig, at du skal have en række fordele hos os, inden ferien starter.

Indtil den 30. juni tilbyder Nordic Choice Club status match fra Hilton Honors. En god mulighed for at få nogle klare fordele fra starten af.

Lav status match og vilkårene

Du finder linket til hjemmesiden for status matchet her.

Det eneste du skal gøre er at fremvise noget dokumentation på at du har status i Hilton Honors medlemsprogrammet. Det kan være en af følgende:

 • Dit medlemskort
 • Et screenshot af nyhedsbrev med dine oplysninger
 • Et screenshot af dine transaktioner
 • Et screenshot af din profil med status
På status match siden indtaster du dine informationer og uploader dokumentation for din nuværende status i Hilton Honors. Dette danner grundlag for dit status match to Nordic Choice Club.

Der er følgende vilkår til dette status match:

 • Dette tilbud gælder kun i kampagneperioden 1. april til 30. juni for nye og eksisterende Nordic Choice Club-medlemmer
 • Gælder kun medlemmer i Hilton Honors
 • Det niveau, du matches med, vil vare i din nuværende bonusperiode + 1 år
 • Vi forbeholder os retten til ikke at matche dig eller matche dig med et lavere niveau, hvis dokumentationen ikke lever op til kravene.

Da dit medlemsniveau ifølge vilkårerne gælder nuværende bonusperiode + 1 år, så kan du reelt få over 1½ års medlemsskab på det niveau du er blevet matchet til.

Vi takker et af vores aktive medlemmer Niels for at have givet os dette tip. Det er netop vores medlemmer, som også er eksperter – de rejser ofte meget og oplever tingene på egen krop. På vores forum kan du ganske gratis få gode råd og hjælp fra medlemmerne – der er næsten ikke noget de ikke kan svarer på.

Kommentarer

 1. Henrik Olsen Henrik Olsen siger

  Nj4220Thank you for your email Nichlas,

  I received your Club Carlson information and based on your elite level, you were upgraded to an Elite Platinum member with the Choice Privileges® rewards program. Congratulations!

  Jeg fik mig et match med CC 🙂

  Fint tip 🙂

 2. Henrik Schwert Henrik Schwert siger

  Nj4220Thank you for your email Nichlas,

  I received your Club Carlson information and based on your elite level, you were upgraded to an Elite Platinum member with the Choice Privileges® rewards program. Congratulations!

  Jeg fik mig et match med CC 🙂

  Er du Concierge i CC?

 3. Henrik Schwert Henrik Schwert siger

  Nå, jeg fik et guld match "uden de store dikkedarer" sendte et billede ind af mit HHonors guldkort fra min "wallet" og i går lå der så et nyt kort fra Nordic Choice Club også guld. Ingen mail eller noget….

  Kommer nok ikke til at bruge det, men regner med at kunne status matche TIL CC, hvor jeg de sidste år ikke har kunnet vedligeholde CC gold. (det var sgu nemmere i "gamle dage" hvor SAS guld altid kunne matches til CC guld.

  Måske man skulle matche dette til Hertz Presidents cirkel – har aldrig brugt Hertz er PC noget værd?????

  /DSGM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *