Best Western Hotels & Resorts åbner nyt lufthavnshotel i Nord-Norge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I juni 2019 åbner et nybygget lufthavnshotel med 160 værelser på Harstad Narvik Flyplass Evenes i Nord-Norge.

Lufthavnen er strategisk placeret mellem Harstad og Narvik og har de seneste år oplevet stærk vækst i antal rejsende. Lufthavnen har ca. 750.000 passagerer per år. Lufthavnen er også en vigtig base for militæret i Nord-Norge.

Hotellet vil blive ejet af BW Hospitality Group, CIC Hospitality og Wexus Gruppen. Hotellet bliver et Sure Hotel by Best Western. Dette er et af Best Western kædens nye varemærker, som står for behagelig overnatning på personlige hoteller med god værdi og basistilbud.

Johan Kukacka, CEO for Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien udtaler:

Det er meget glædeligt, at vi får endnu et hotel i Nord-Norge, som tilmed er et helt nybygget hotel. Vi ser et stort potentiale i at kunne fylde hotellet både med gæster der rejser privat og i arbejdssammenhæng.

Matthias B. Tanski CEO for CIC Hospitality udtaler:

At vi får muligheden for at bygge dette hotel er fantastisk, da der er en stor efterspørgsel i regionen efter moderne og personlige hotelværelser med høj værdi for gæsterne. Vi har også planer om at bygge og drive flere hoteller på andre strategiske lokationer i Norge og Sverige.

Dette er et stort og vigtigt job for Wexus Gruppen, som står for totalentreprisen af hotellet. Vi ser stort potentiale i regionen og ser frem til et spændende projekt og ejerskab sammen med CIC og BW» siger Egil Messmer i Wexus Gruppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *