Ny lounge i München: Airport Lounge World

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

München Lufthavn har lige fået en ny lounge: Airport Lounge World. Den er på 1.700 kvadratmeter fordelt over 2 etager i terminal 1. Loungen er oplagt for passagerer, der skal rejse ud af Schengen.

Med åbningen af Airport Lounge World Munich er lufthavnen blevet beriget med en stille oase. Det er den tidligere Atlantic Lounge, der er blevet flyttet til helt nye lokaler og i samme ombæring også har fået nyt navn. Desuden er servicen blevet forbedret. Fra den 29. oktober 2018 vil du kunne benytte “Airport Lounge World” i Terminal 1 (Afgangsområde B). Loungen har en moderne indretning og med de mange faciliteter, kan du få en afslappende start på din rejse.

2 etager – 1.700 kvadrat meter

Loungen har omkring 200 komfortable siddepladser fordelt over 2 etager. Passagerene har adgang til attraktive arbejds- og afslapningsområder i loungens mere end 1.700 kvadratmeter. Der serveres forskellige kolde og varme retter i buffeten, hvor menuen skifter i løbet af dagen. Dertil kan du forsynes dig med et bredt udvalg af drikkevarer.
Loungen har stort udbud af underholdning og information, inklusiv adskillige internationale tv-kanaler og et stort udvalg af aviser og magasiner. Dertil kommer badefaciliteter, et lokale til meditation og et separat rygeområde.

Beliggenhed og adgang

Loungen er placeret i Terminal 1 område B på 6. og 7. etage. Den ligger lige efter sikkerhedskontrollen, hvor man skal tage elevatoren. Loungen er ideelt placeret for passagerer, der skal rejsen ud af Schengen fra afgangshal B og C. Loungen kan bruges af alle passagerer.  Status og Business Class kunder hos Qatar Airways, Condor, S7 Airlines og Ukraine International Airlines har adgang til Airport Lounge World Munich. Hvis man ikke er inviteret af flyskelskabet, skal man betale 48 euro for at få adgang til herlighederne. Det er muligt at lave en on-line reservation. Airport Lounge World er normalt åben fra kl. 06.00 til 23.00.
Foto: © Flughafen München
Artiklen er oversat. Den er oprindelig skrevet af Steffen og bragt på vores tyske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *