Gratis ophold på Ritz-Carlton Doha med Qatar Airways

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways har i øjeblikket en kampagne, hvor man kan bo gratis på det eksklusive Ritz-Carlton Doha. Du skal blot bestille en flybillet til Doha med Qatar Airways før den 2. december 2018.

Du kan få et gratis ophold på Ritz-Carlton Doha på mellem to og fire nætter afhængigt af den reserverede rejseklasse:

  • Economy class booking: op til 2 gratis nætter
  • Business class booking: op til 3 gratis nætter
  • Førsteklasses booking: op til 4 gratis overnatninger

Overnatningerne på Ritz-Carlton hotellet inkluderer morgenmad.

Men træerne voksen som kendt ikke ind i himlen. Tilbuddet gælder ikke for tilbud og promo priser. For både economy class, business class og first class gælder det kun for Flexi og Value billetter. Dybest set kun på de dyrere billetter. Desuden er det kun gældende for returrejser med destination Doha, altså for eksempel København – Doha – København.

Har du en transfer i Doha, før du rejser videre med Qatar Airways? Læs lidt længere nede i næste afsnit, fordi indtil den 31. december kan du overnatte gratis i Doha med +Qatar Free Stopover programmet (uden langhårede vilkår).

Du kan finde alt om tilbudet af Qatar Airways og Ritz-Carlton Doha på følgende link: https://www.qatarairways.com/en-nl/offers/stay-in-doha.html.

+Qatar Free Stopover program

Qatar Airways har haft et tilbud i længere tid, hvor du får en gratis overnatning, hvis du bygger en stopiver i Doha ind i dine rejseplaner.

De fleste rejsende mellemlander i Doha og flyver direkte videre til deres endelige destination. Helt uden at besøge Qatar! Qatari-regeringen, det nationale turistkontor og Qatar Airways er derfor kommet op med stopover programmet: Discover Qatar! Først og fremmest bliver visumkravet ophævet for blandt andet borgere fra EU-lande. Derudover bliver der tilbudt enten én gratis hotelovernatning eller to overnatninger til $ 100. Og det er selvfølgelig meget billigt for et 4- eller 5-stjernet hotel.

Dette tilbud gælder stadig indtil 31. december i år (bestil indtil den 28. december). Programmet bliver muligvis forlænget i 2019, men det er endnu ikke kendt. Alle oplysninger om dette kan findes via https://discoverqatar.qatarairways.com/us-en/plusqatar.

Du kan finde en oversigt af andre byer og flyselskaber, som tilbyder gratis overnatning ved lange flyskift i denne artikel.

 

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Theo Sikking fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *