Qatar Airways forlænger stopover program med gratis hotel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Rejser du til Asien, Australien eller et andet sted med Qatar Airways, kan du få et gratis hotelophold i Doha mens du skifter fly. Tilbudet fortsætter i hvert fald indtil slutning af januar.

Qatar Airways er en stor aktør inden for luftfartsindustrien. De fleste passagerer, som rejser med Qatar, skifter til et andet fly i Doha på deres vej til deres endelige destination. Men der er få, der rent faktisk  besøger golfstaten. Qatari-regeringen, det nationale turistkontor og Qatar Airways har derfor lavet et stopoverprogrammet: +Qatar Free Stopover. Hvis du indbygger en mellemlanding på mere end 12 timer i din rejse, får du et hotelophold kvit og frit. Hvis du ønsker at blive endnu en dag, betaler du $ 100 for den anden nat.
Programmet +Qatar stod til at udløbe i slutningen af 2018, men den gode nyhed er, at den fortsætter lidt endnu.

Gratis hotel i Doha

+Qatar programmet er nu blevet udvidet for bestillinger til og med 31. januar 2019. Du kan bestille rejser frem til og med 30. april 2019. Når du booker en flybillet, skal du derfor sikre, at der er en mellemlanding i Doha. Dette kan f.eks. gøres ved at indstille ‘multi city’ ved booking. Du flyver fra A til Doha og derefter fra Doha til B. Desuden skal billetterne udstedes direkte af Qatar Airways. Det betyder, at en bonusbillet fra for eksempel British Airways Executive Club for Qatar Airways-flyvninger ikke kommer i anmærkning. Du kan se alle betingelser på denne side.

The Westin Doha

Hvis du bestiller en economy class billet, kan du vælge mellem premium hoteller, såsom Holiday Inn, Radisson Blue eller nogle ukendte brandnavne.
Hvis du bestiller en business class eller first class billet, kan du vælge mellem luksushoteller, som W Doha, Ritz-Carlton, og Westin.
Er du fleksibel med hensyn til rejsedatoer? Så kan du på disse links se, hvad der er tilgængeligt på dine mulige rejsedatoer.

 

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Theo Sikking fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *